Imam dosta seriozen problem i chesno kazano nqmam ideq kakvo da pravq !Hodq s edno momche ot okolo mesec i toi si e napravo perfekten vyv vsqko edno otnoshenie-adski e mil,hubav e ,zabaven,nejen,gotin i si izkarvame super,vypreki che e dosta po-golqm ot men me razbira i mojem da si govorim s chasove,a i pravim strahoten sex,no...prosto nqma tyrpka!Kogato sme zaedno vsichko e okay ,no kogato ne sme ne samo che ne mi lipsva,no i chesto dori ne se seshtam za nego.Ot druga strana skoro se zapoznah s edno momche i pochnahme dosta chesto da izlizame s edna i syshta kompaniq,a naskoro stana taka che sluchaino izlqzohme samo dvamata i si izkarahme neveroqtno romantichno...bqhme sami na plaja i toi me gushkashe prez cqloto vreme.Sled tova ne sme se vijdali samo dvamata,no toi vinagi se dyrji qk0 s men i si lichi che me haresva,a i az si padam po nego zashtoto ne sme govorili ot dva dni i neska edva se sdyrjah da mu pratq sms..napravo sym ludnala.I sega problemyt- s ediniq imam bydeshte i sym sigurna che me obicha i dyrji na men,a drugiq e super neseriozen i nezrql,no naistina me privlicha...pls daite mi syvet kogo da izbera