- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moita istoriika :)
Ta znachi...zimnata vakanciq se zaribqvahme s edno mom4e (nishtu ne stana de ama tfa nqma zna4enie) i edin den (po-tochno edna vecher ) si izlizame az,toi i 2-ma negovi priqteli.Prekarah si mn qko,te sa strashna kompaniqEdiniq mu pr uchi v nashto daskalo i otkakto se zapoznahme vinagi kato me vidi mi se usmihva i mi namiga.Mn mu se radvah,zasichahme se po 5-6 pyti na den i tyi se vliubih v nego.Chatim si
i toi se dyrji super,mn iskashe da mu pratq pic-ovete si,kaza,che za men moje vsichko i t.n.Be chovek bi kazal,che ima nqkfi chuvstva...Toi si ima priqtelka (dokolkoto moje da se nare4e taka ) tq postoqnno paradira s chuvstvata si kym nego,hodi da go pregryshta,a toi nqkyf q otblyskva...mai ne si q obicha mn ... oshte ne sym mu kazala che imam chuvstva kym nego...ne mi e za 1-vi pyt ama nqkvo me e strah...ta kajete..ima li spored vas neshto,kak da mu kaja,shte zareje li priqtelkata si...sichko kvoto se setite {}
Emi kolkoto i da e gadno za tfa momi4e..trqq da skusa s neq, 6tom haresva teb i 6tom ti go haresvash, se pak trqq se dade 6ans naa va6te 4yvstva, moe pyk i da izleze ne6to otde znae6ili pyk..probvai taino da hodi6 s nego za seki sly4ai, za da ne syjalqvate posle, ako toi skysa s negovata priqtelka i ako si4ko e okay, neka toi posle da skysa s neq, a ako ne vyrvi..ostavete ne6tata taka i bydete friendz
!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар(огромен).
/забрана за ползване на такъв.
razbira se,4e trqbva da mu kaje6.az sam absoliutno sigorna,4e 6te se polu4i ne6to..zavisi kak 6te mu go kaje6ima si kliu4ovi dumi4ki
))
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
Ami mila po tova koeto ti si napisala mislq che toi prosto se darji priqtelski s teb..Predi da mu priznaesh chustvata si zashto ne gi izvikash na kafe ma samo dvamata shtoto uj ,,nqmash kakvo da praivish''... i da si pogovorite da go razpitash za pr.mu i da go opoznaesh po dobre za da si sigurna che naistina ima chustva kam teb![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Продължавай да се закачаш с него, продължавайте да се зарибявате. Чрез намеци му покажи, ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА СТЕ САМО ПРИЯТЕЛИ. Но най-добре го остави той да направи първата крачка. Ако те харесва и има чувства към тебто тогава ще остави гаджето си, но по-добре недей ти да правиш 1вата крачка! И задължително не спирай да му показваш, че НАИСТИНА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ НЕГО, усмихвай му се. Прегръщай го, когато се видите, гледай го в очите, когато си говорите. Закачайте се, излезте на кафе .... нека той те пожелае и скъса с приятелката си
![]()
![]()
![]()
Излесте на кафе и сподели как се чустваш и че те кефи...не знам от колко време си иам гадже и дали ще я зареже заради тееб ама пробвай може да стане нещоНали знаеш,който не рискува не печели
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии