.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: rak

kalinaa
    Guest

rak

ako ima nqkoi v toq forum, koito znae neka da mi obqsni kakvo stava ako ima6 rak na belite drobove umira li se ili ne abe vaob6te vsi4ko, koeto znaete
    P.S. molq bez 6egi temata ne e ebavka

Re: rak

Цитирай Първоначално написано от kalinaa
    ako ima nqkoi v toq forum, koito znae neka da mi obqsni kakvo stava ako ima6 rak na belite drobove umira li se ili ne abe vaob6te vsi4ko, koeto znaete
    P.S. molq bez 6egi temata ne e ebavka
    Umira se v mnogo muki gadno e neprekusnato na lekarstva i nakraq boleznena smurt

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ми, че се умира, умира се...ама не знам почти нищо друго...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

unknow
    Guest
    Умира се, болките са жестоки,мой роднина почина от рак.Дава се морфин на болния, да не изпитват болки.Един вид става наркоман но поне няма болки, но в скапаната ни държав не можеш да дадеш легално морфин на болен от рак, има някакав вариант който може би е повече теоретичен като се разбереш с лекар който може да ти намери.Но е трудно.

Guest
    не мисля,че е толкова трудно да ти дадат морфин.аз до колкото знам на болния от рак,постъпил в болница,в последните седмици на живота му,когато болките стават най-тежки и непоносими,се дава морфин

kalinaaaa
    Guest
    dolu-gore za kakav srok ot vreme se umira

Зависи в какъв етап е хваната болестта, опериран ли е човека, има ли разсейки и т.н.
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

kalinaaaa..ako naistia polojenieto e seriozno, molq te, pishi mi na piritmon@mail.bg . Shte se otnesa seriozno klym problema, nezavisimo za kogo stava vypros i v kakyv stadii.Shte ti dam dostaty4no syveti i napravleniq.Molq te..pishi mi .. ne tuk..dognosq me ot typoto otnoshenie na vsi4ki..
    UMIRALO SE.. kak ne vi e sram.. vsi4kite?! Ami ako primerno tova se otnasq za momi4eto, koeto vi pishe?! Ne vi li e sram da govorite ?! Kka moje da davate takiva prognozi bez da znaete kakvo e polojenieto!!! Otvraten sym ot vas.Vijdam kolko ste kompetentni po vyprosa! Pazi Boje nqkoi vash blizyk da se razbolee.. pomislete si dali taka shte mu predstavite neshtata!!!
    Kalinaaaa,4akam pismo ot teb! Uspeh!

gata salvahe
    Guest
    kolko silni sa bolkite i kade te boli bolkite vse edno te kolqt li sa?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Действително мисля, че е жалко да се пишат страхотийки, без да са истина и да се плашат хора вместо да им се помага.
    Много може да се пише за този бич на нашето време. Важното е, че болестта е лечима като за това е необходимо правлното диагностициране, комплексна терапия и волята на пациента. Ако искаш да споделиш нещо или да се допиташ по подобен проблем - може да ми пишеш и лично съобщение.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На каквото и да е рака (не само на белите дробове), той в почти 99% води до смърт. В повечето случаи тя е изключително болезнена.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си