миличка това е глупаво проваляш си живота заради някакво си там момче ми ако на него наистина му пукаше за теб нямаше да седи и да не прави нищо по въпроса да сте заедно.....виж са а за цигарите намалявай ги бавно малко по малко и така лека полека ще минеш на 3-4 цигарки на ден и така ще ти е много по-лесно да ги спреш!Пък ако имаш силна воля ще можеш да кажеш "спирам" и ще ги спреш!!а за болимията това вече е много ама адски сериозно и аз съм болимичка и в момента се лекувам ако в даскалото ви има свесен психлог ходи там той ще ти помогне да се оправиш защото с това е много трудно да се справиш сама!Казвам тии аз не се приемам за болна обаче съм такава и всички ми го казват понякога е мнооого тъпо наистина и не мога да ги трая хората около мене обаче после разбираш че те само искат да ти помогнат да се оправиш!Тая болест ти проваля абсолютно всичко и живот и бъдеще!!!леле ми ако искаш ми пиши там мога да се опитам да ти помогна нищо че и аз съм един болен мозък.А за момчето не си коркай защото просто той не те заслужава разбери ако те искаше и те ценеше нямаше само да седи и да те гледа хвани си друго гадже и той ще ти помогне да го забрвиш или поне ще си разсеяш мислите от него и проваления ти живот...........