- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сайтът на Арена
Някой може ли да ми каже как се казва сайтът на Арена.. или нещо такова.. арена.бг или не знам и аз.. пробвах най-различни ама не успях да го налучкам ... Моля ако някй го знае да ми го каже![]()
www.arenabg.com p.s. trqbva da ima6 registraciq za tam!!!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
За http://arenabg.com/ ли питаш,че нешу не разбрах ?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Мерсиии много
Ми аз доколкото знам трябва да си платя, за да имам достъп, нали? Имате ли представа обаче за колко пари става въпрос?![]()
4 лева !
We still can find a way
4 лева? Уоу .. нямал и друг начин по който да се регна?![]()
Да да.. без ДДСПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Ще ме извините за глупавите въпроси, ама не съм много наясно .. Значи пише "достъп до всички услуги на сайта в продължение на 30 дни" .. Това означава ли че като минат 30 дни трябва пак да платя?!Или просто няма да съм Супер потребител (каквото и да значи това)?
И има ли в тоя сайт много филми наиситна или не си струва да дам 4 кинта?![]()
aax opredelno ima super mnoo filmi! az imam registraciq tam ama e ot na baba mi godeja vremeto! i ne sam super potrebitel! no mislq da stana i togava 6te pra6tam pokani :P
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
MAFIOZO,знаеш ли ,че ако пратиш покана на непознат и той сгафи и ти ще си го отнесеш ?Май няма да пращаш толкова покани...![]()
We still can find a way
Абе Найт Райдър .. да не бъда нахална, ама вместо да флуудим темата (понеже имам още някой и друг въпрос) можеш ли да влезеш в чата да ми обясниш по подробно тия коефициенти, простотии?![]()
`SenSe`
Мерси![]()
Смятам темата за приключена.Първоначално написано от TheNightRider
![]()