- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Айде да видим и за веждите
За първи път - 5 клас, сама, но въобще не се получи добре и се отказах...след това пробвах пак 6 клас и вече постигнах това, което исках![]()
9ти или 10ти клас ги оскубах. Сестра ми си ги скубеше и реших и аз. По принцип веждите ми не са обрасли и се получи добре. Оттогава все изтъняват и все ме мързи да ги скубя. Сега трябва това да направя, обачеее яко ме мързи. Хубавото е, че имам извинение за това, че не са абсолютно еднакви - обицата. От нея едната изглежда по-къса и по-различна.![]()
Spodeliam napalno mnenieto ti,i az nikoga ne sum si gi mahala!A i za sega niamam nujda...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ще бъда директна-имаш нуждаПървоначално написано от Eleonora
![]()
az sedmi klas si gi napravih to4no kakto mi haresvaa tva za moliva ne e gorozno spored men no ne da gi mahne6 celite a moje samo malko da gi oplatni6 da imat po hubav vid ama si zavisi koi kak iska vajnoto e da mu e hubavo
![]()
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Az ot 7 klas po4nah,6toto vsi4kite go praveha i az za da ne ostana nazad,po4nah.Nau4ih se sumi4ka i sq se spravqm mn dobre. \/
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
E vseki s vkusa si,az si preceniavam,predpo4itam taka,otkollktoto da niamam nikviПървоначално написано от forrzi
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Hi
Ta az sym mom4e na 16 sym i po4nah da si gi skubq predi okolo 2 meseca.
Ta izkam da pitam damite, ima li na4in da rastyt MAAAlko po bavno???
Smisal ot togava sym si gi skubal o6te 2 pyti,(v4era ve6e vtoriq) ili tova e normalno?
май беще в лятото на 7-8 клас..ама се издъних и спрях..после към 8 клас....майка ми ми ги изскуба първия път..и са самичка:Р не ги изтънявам,само косъмчетата посредата..
na men v 8mi klas edna sau4eni4ka mi gi oskuba i to ne kade a v daskalo xixispravi se dosta dobre tq ama az lqtoto na 2005 (demek bqh za 9klas) si gi poistanih o6te malko i sq sa mi extra . gore dolu na 4-5 dena si gi douformqm i maham izli6nite kosam4eta i tva e
![]()
![]()
![]()
![]()
az pak do sega ne sam si skubala vejdite 6tot sa si tani4ki i oformeni ot samo sebe si.daje sa me pitali dali ne sam gi skubalaama ima edni kosam4eta okolo tqh det mai skoro 6te si zaminat
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Ами аз 5-6 клас сама си ги оскубах савсем малко ... после в 8ми прекалих със скубането станаха ми много тънки което според мен е грозно и сега съм си ги направила много добре и съм доволна.До сега не съм ходила на козметик но знам че за да ти ги запълни и оформи взимат около 4-5 лв не повече.![]()
амии и аз май 7 клас...ама много трудно ги докарах до тва дет трябваше...![]()
Za 1-vi pat sama si gi otskybahI...rezyltat ne be6e mnogo dobar,no vajnoto e ,4e sega sa O.K.
![]()
I az si gi oskubah v 7 klas.Ne se pritesnqvai za ni6to!!!A za cenite-zavisi ot kozmetika.Sradno 2-3lv.![]()
Mi az nqmam takiva problemi,no e xubavo koito ima da si skube vejdite na vreme,za6toto e mn grozno da prili4a6 na zle potdurjan travestit.Tova e suvet
![]()
в 6-7 клас си го пооформих леко,т.е майка ми де,че аз каквато съм съката![]()
![]()
амм 8 клас отидох на козметик за пръв път,за да ми ги дооформи и да им придаде готина форма,оттогава на 1-2 месеца ходя на козметичка,за да не им загубя линията,а през останалото време сама си ги поддържам![]()
козметичката ми взима по 3 лв. и ги прави перфектномного съм доволна
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
То и аз така - в седми клас за първи път. Сега ходя на козметик и съм много доволна. Взима ми общо 5 лева
Аз започнах в 6ти клас и постепенно..1во само ги оформих,махнах израстъците..после започнах да ги изтънявам..вече 3 години ги скубя.сега не са от най-тънките..средни са.и аз не харесвам нарисуваните с молив вежди!иначе козметиците взимат 2-3 до 4лв![]()
za prav pat si oskubah vejdite kogato bqh 7 klas,no otidoh pri kozmetik za po-sigorno,za6toto ne se znae dali 6te se spravi6 dobre sama.A kozmeti4kata si znae rabotata.
То не е въпрос кога ти се приисква, а кога почнеш да имаш нужда от това.
Ако мислиш,че имаш си ги оскуби. И гледай по-полека да ги скубеш, не един ден да имаш широки, а на другия почти невидими![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
pyrvo da se izvinq, che ne pisha na kiriLica, ama tykmo si preinstaLL-irax pc-to i oshte ne sym go doopraviLa...
tyii, a sega po temata.. mnogo zavisi ot vejdite, az kysno pochnax da gi skubq - 8mi kLas, ama to mnogo zavisi ot vejdite - edna priqteLka, primerno, ima mnogo qki vejdi, ama v 7mi kLas reshi, che ne biva da ostava po-nazad ot drugite i tq si izskuba vejdite - stanaxa 2no po-kysi i mnogo typi.. spored men ideqta e vejdite da sa prosto izchisteni ii.. koeto e po-vajno, da ti pridavat TVOETO izrajenie i da ti podxojdat na fizionomiqta.. shtoto ne toLkova ochite izdavat emociite, a vejdite, vse pak ochite mojesh samo da okokorish iLi pritvorish, dokato vejdite mojesh da gychish kakto si iskash![]()
btw, gLedax po teLeviziqta mnogo qk nachin za chistene na vejdi, nqkkyv indiiski s konec, nqkoi da si ima ideq za kvo ide rech ?!?![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
az 7-mi ili 8-mi klas otidoh na kozmetik 6tot smetnah 4e sama nqma da se spravq.i ot togava si gi skubq sama