.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Повече от фен
    За първи път - 5 клас, сама, но въобще не се получи добре и се отказах...след това пробвах пак 6 клас и вече постигнах това, което исках

Мега фен
    9ти или 10ти клас ги оскубах. Сестра ми си ги скубеше и реших и аз. По принцип веждите ми не са обрасли и се получи добре. Оттогава все изтъняват и все ме мързи да ги скубя. Сега трябва това да направя, обачеее яко ме мързи. Хубавото е, че имам извинение за това, че не са абсолютно еднакви - обицата. От нея едната изглежда по-къса и по-различна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Аз пък не съм си ги скубала никога :_)
    Много си ги харесвам такива каквито са-тънички и оформенки 'от самосебеси'

А за тея дето си ги рисуват с черен молив ще кажа само-
    Spodeliam napalno mnenieto ti,i az nikoga ne sum si gi mahala!A i za sega niamam nujda...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora

Spodeliam napalno mnenieto ti,i az nikoga ne sum si gi mahala!A i za sega niamam nujda...
    ще бъда директна-имаш нужда

az sedmi klas si gi napravih to4no kakto mi haresva a tva za moliva ne e gorozno spored men no ne da gi mahne6 celite a moje samo malko da gi oplatni6 da imat po hubav vid ama si zavisi koi kak iska vajnoto e da mu e hubavo
    v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!

Фен
    Град
    Добрич
    Az ot 7 klas po4nah,6toto vsi4kite go praveha i az za da ne ostana nazad,po4nah.Nau4ih se sumi4ka i sq se spravqm mn dobre. \/
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    az mislq 4e bqh 9 kl.ama nqmah hi4 vejdi.mn mi bqha redki.i az ne znam za6to po4nah.prosto edin den dve priqtelki si gi skubeha i vikam aide i az da probvam.i kato si gi poupravih dosta pove4e se haresah i taka mi se prevyrna v navik

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora

ще бъда директна-имаш нужда
    E vseki s vkusa si,az si preceniavam,predpo4itam taka,otkollktoto da niamam nikvi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

DarkShadow
    Guest
    Hi
    Ta az sym mom4e na 16 sym i po4nah da si gi skubq predi okolo 2 meseca.

Ta izkam da pitam damite, ima li na4in da rastyt MAAAlko po bavno???

Smisal ot togava sym si gi skubal o6te 2 pyti,(v4era ve6e vtoriq) ili tova e normalno?

май беще в лятото на 7-8 клас..ама се издъних и спрях..после към 8 клас....майка ми ми ги изскуба първия път..и са самичка:Р не ги изтънявам,само косъмчетата посредата..

BeHuTo_91
    Guest
    na men v 8mi klas edna sau4eni4ka mi gi oskuba i to ne kade a v daskalo xixi spravi se dosta dobre tq ama az lqtoto na 2005 (demek bqh za 9klas) si gi poistanih o6te malko i sq sa mi extra . gore dolu na 4-5 dena si gi douformqm i maham izli6nite kosam4eta i tva e

az pak do sega ne sam si skubala vejdite 6tot sa si tani4ki i oformeni ot samo sebe si.daje sa me pitali dali ne sam gi skubala ama ima edni kosam4eta okolo tqh det mai skoro 6te si zaminat

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Ами аз 5-6 клас сама си ги оскубах савсем малко ... после в 8ми прекалих със скубането станаха ми много тънки което според мен е грозно и сега съм си ги направила много добре и съм доволна.До сега не съм ходила на козметик но знам че за да ти ги запълни и оформи взимат около 4-5 лв не повече.

амии и аз май 7 клас...ама много трудно ги докарах до тва дет трябваше...

Za 1-vi pat sama si gi otskybah I...rezyltat ne be6e mnogo dobar,no vajnoto e ,4e sega sa O.K.

Голям фен
    az v 6-ti,bqxa mi ujastno,sestra mi mi gi oskuba,a pri kozmetik,mi vzeha 1.50 za ednata
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    sofia
    I az si gi oskubah v 7 klas.Ne se pritesnqvai za ni6to!!!A za cenite-zavisi ot kozmetika.Sradno 2-3lv.

Mi az nqmam takiva problemi,no e xubavo koito ima da si skube vejdite na vreme,za6toto e mn grozno da prili4a6 na zle potdurjan travestit .Tova e suvet

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    в 6-7 клас си го пооформих леко,т.е майка ми де,че аз каквато съм съката
    амм 8 клас отидох на козметик за пръв път,за да ми ги дооформи и да им придаде готина форма,оттогава на 1-2 месеца ходя на козметичка,за да не им загубя линията,а през останалото време сама си ги поддържам
    козметичката ми взима по 3 лв. и ги прави перфектно много съм доволна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София
    То и аз така - в седми клас за първи път. Сега ходя на козметик и съм много доволна. Взима ми общо 5 лева

Guest
    Аз започнах в 6ти клас и постепенно..1во само ги оформих,махнах израстъците..после започнах да ги изтънявам..вече 3 години ги скубя.сега не са от най-тънките..средни са.и аз не харесвам нарисуваните с молив вежди!иначе козметиците взимат 2-3 до 4лв

Guest
    za prav pat si oskubah vejdite kogato bqh 7 klas,no otidoh pri kozmetik za po-sigorno,za6toto ne se znae dali 6te se spravi6 dobre sama.A kozmeti4kata si znae rabotata.

Голям фен
    Град
    София
    То не е въпрос кога ти се приисква, а кога почнеш да имаш нужда от това.
    Ако мислиш,че имаш си ги оскуби. И гледай по-полека да ги скубеш, не един ден да имаш широки, а на другия почти невидими
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    pyrvo da se izvinq, che ne pisha na kiriLica, ama tykmo si preinstaLL-irax pc-to i oshte ne sym go doopraviLa...
    tyii, a sega po temata.. mnogo zavisi ot vejdite, az kysno pochnax da gi skubq - 8mi kLas, ama to mnogo zavisi ot vejdite - edna priqteLka, primerno, ima mnogo qki vejdi, ama v 7mi kLas reshi, che ne biva da ostava po-nazad ot drugite i tq si izskuba vejdite - stanaxa 2no po-kysi i mnogo typi.. spored men ideqta e vejdite da sa prosto izchisteni ii.. koeto e po-vajno, da ti pridavat TVOETO izrajenie i da ti podxojdat na fizionomiqta.. shtoto ne toLkova ochite izdavat emociite, a vejdite, vse pak ochite mojesh samo da okokorish iLi pritvorish, dokato vejdite mojesh da gychish kakto si iskash
    btw, gLedax po teLeviziqta mnogo qk nachin za chistene na vejdi, nqkkyv indiiski s konec, nqkoi da si ima ideq za kvo ide rech ?!?
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Повече от фен
    az 7-mi ili 8-mi klas otidoh na kozmetik 6tot smetnah 4e sama nqma da se spravq.i ot togava si gi skubq sama

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си