- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Айде да видим и за веждите
az v 7 klas,samichka si gi oskubah i mn dobre se poluchi![]()
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Ами за първи път си почистих веждите на 12-13 може би.И отидох тогава при козметичка,за да им придаде подходяща форма.А сега вече сама си ги правя..![]()
...
am mislq che bqh 6 za 7 klas i sama gi oskubah i sega produljavam sama da gi oformqm i sum dovolna ot rezultata :P
Da BuDeSh oGuN Ti kOiTo Ne gOrI Da NqMaSh rAnI Ti No dA Te BoLi dA Se oGlEjDaSh tI V MoItE OcHi dA vIjDaSh sEbE Si i Da Te bOlI jIv dA Si i dA nE Si!
mi i az si gi yskybah kat bqh 7mi klas....ama otidoh na kozmetik,6toto e po dobre 1viq p1t tam...zemi samo 2 lv....![]()
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
mi za purvi put mi oformixa vejdite minalata godina, v 9 klas v na4aloto pri kozmeti4kite mi i ne si gi pipam sama, te si mi gi oformqt i sum mn dovolna![]()
Az sega sam 7-mi klas i vejdite mi ne sa 4ak tolko zle. Ima kak da se pooformqt, no maika mi ne mi razre6ava.
A tiq s moliva ne sa dobre tfa e mnogo grozno i naistina e neestestveno !!!![]()
мисля,че лятото между 6-ти и 7-ми клас при една позната козметичка![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!