- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кели Бънди..
Filma mnogo me kefi,a i keli e goliama sladurana\
/
P.S[tia emotikoni sa mnogo fun]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mnogo mi e simpatichna..Ima si nqkakav specifi4en char.Sladka e i mnogo zabavna.Aktrisata mislq che se kazvashe Christina Applegate.Sega mislq che e na 35 godini,no gledah edni neini snmki s dne6na data,i vaob6te ne se e promenila.Sa6tata si e.Dori ne moga da povqrvam che izglejda tolkova mlada,daje ne mlada a malka napravo.
V seriala naistina igrae kuha leika, no moje bi ne e 4ak tolkova hubava, kolkoto si q pedstavqte!!!!![]()
Кели - SUX, Mandy -![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Актьорката, Кристина Апългейт, много си ме кефи отдавна. Много е хубава.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
по скоро бих казал,че винаги е кухичка,за отговарянето и мен ма кефиПървоначално написано от Jamalska
![]()
Hubava blondinka e!,ni6to 4e e malko
..
pak me kefi.
Tarsq si gadje kato neq(vun6nost).Da ne bi da ima nqkoi koito prilicha na neq ot tuk?![]()
![]()
![]()
![]()
za men tq e super pe4ena vav vsqko edno otno6enie!i dosta dobre si igrae rolqta kato se ima vpredvid 4e togava,kogato igrae v toq film e na 16.mmm...mnogo i otiva toq obraz na Keli Bundy \/
Abe toq gost verno e mnoo tup,sudra se da puska postove s razli4ni nickove kolko q haresva i da pravi nameci kak si tursi gaje kato neq....
Za aktrisata:vijdal sum kade kade po hubavi-momi4eta i jeni ot neq,a ina4e si igrae hubavo rolqta vuv filma.![]()