.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    DTA
    Guest

otvrat pypkiiiiiiiiiii

AVe do skoro imah MN pypki no naposledyk gi mahnah
    Gadnoto e 4e mi ostana edno ogromn petno pod lqvoto oko !! Postqno se 4ervenee i samo tam imam MN pypki v momenta
    pls tell me kakvo da pravq !?
    ;(

Супер фен
    Понеже много хора питат как да си махнат пъпките,сподели опита си как си ги махнал,може да е от полза на някого

Nqma Zna4enie
    Guest
    Samo edno 6te ti kaja LEPTEN ne pomaga edin pr si go vze i ni6to !!!

Guest
    всичко е много относително,на всяка кожа различни мазила помагат.само за лептена не съм чула нищо хуваво до сега ...а относно петното-наистина е кофти работа,чувала съм,че петна се избелват с лимон,но на мен не ми помогна това.а и съм пробвала какво ли не-хапчета,кремове,антибиотиц и и нищо не помага .с времето сами си минават,ама става дума за доста дълго време и е неприятно да ги чакаш толкова ама кво да се прави

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    ami ako ima6 pari otiva6 na lazer v PICASO-to pomaga! 4-ma priqteli ot kvartala xodixa i sa OK sega ebati pi4ovete 6e zema da si padna po tqx!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    ami ako ima6 pari otiva6 na lazer v PICASO-to pomaga! 4-ma priqteli ot kvartala xodixa i sa OK sega ebati pi4ovete 6e zema da si padna po tqx!
    Е чак толкова ли е ефикасно това лекуване с лазер,че чак ще си паднеш по тях?

Голям фен
    Град
    vij 4e se ebaam ne naistina mnogo e efikasno! i super mnogo pomaga!!!

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Отиваш на лекар, правят ти изследвания и ти изписват точното лекарство. Това е. Не си давайте парите за мазила и ходете при лекаря навреме докато не е станало късно!
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

mitio
    Guest
    и аз имах пъпки... да ви кажа сумата и лекаства пробвах като почнем отначало си почиствах лицето със силицилов спирт после почнах с крем да са мажа после с скинорен и още какво ли не съм използвал ,даже ходих на нагревки , но сичко това неможе да ти изчисти лицето 100% сичко помага но по малко и неможе да има максимален ефект от миналата година по това време имах много пъпки, по лицето . с времето изчезват каквото и да са мачите нема да получите максимален ефект . сега от 3-4 месеца не са мажа със нищо освен че прилагам елементарна хигиена .. сутрин са бръсна , измивам си лицето с сапун Дав , после си намазвам лицето с афтершеив и това... сега по лицето ми излизат папки 2-3 но не са болка за умиране и затова са примерих ... че неможе да имам максимален ефект каквотот и да правя само с времето се оправят нещата... на седмица две ми се появяват 2-3 пъпки , след 3-4 дена се махат .... седмица две съм чист с леки зачервявания от предишните ми папки но това не ми пречи особено . после пак са появяват 2-3 и така докат не са изчистят напално такаче хора какво и да ползвате нема да имате максимален ефект , не че искам да ви обезкуража но си е самата реалност...
    гледайте живеите си живота не мислете че това е болка за умиране.... какво да ви кажа сичкото е до лична хигиена и време... !!!!!

Голям фен
    Град
    6to we! az xodix na lazer v produljenie na 3 sedmici prez 2 dena i mi se opravi napulno i sega nito mi izlizat nito ni6to i taka sam ve4e 9-10 meseca vupreki 4e e malko cifra ama znam za kvo si davam parite

mitio
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    6to we! az xodix na lazer v produljenie na 3 sedmici prez 2 dena i mi se opravi napulno i sega nito mi izlizat nito ni6to i taka sam ve4e 9-10 meseca vupreki 4e e malko cifra ama znam za kvo si davam parite
    колко пари си давал за един пат да отидеш на лазер

Голям фен
    Град
    emi cqlata mi procedura izlezna 70 evro sa za 1 put neznam ne moga da ti kaja

mitio
    Guest
    baq si se ohar4il

Голям фен
    Град
    e da ama naistina pomaga i ot togava NITO edna ama NITO edna pupka ne mi e izleznala! a ne se maja s ni6to osven s krem za lice prez zimata da ne se izsu6ava i aftar6ave sled brusnene!

mitio
    Guest
    kakav aftershave pozlvvash za sled brusnene?

Голям фен
    Град
    Gillette ARCITC ICE!

Guest
    az se kolebaq dali da si zema aftershave ili balsam za sled brusnene?

Голям фен
    Град
    mi az ne vijdam nqkva razlika! ama sam 4uval 4e balsama e po gotin mislq da probvam

Guest
    kat mi svarshi aftersheiva mislq da si zema balsam. ama mai shte e na nivea .

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Катранен сапун за лице.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Катранен сапун за лице.
    kakuw e tozi sapun

Guest
    mi ne sam 4uval takav sapun ko da napraq...
    zeme mi obesnit malko a (za nego )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си