- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Момичето на татко?
postoqno me pitakvo stava s gadjetata tolko me nerviiiiiiiiii ili puk kato doide nqkva moq priqtelka ili priqtel se prai na golqmoto ne6to pffffff ne go izdarjam ama puk si me glezi kvo mu kaja mi kupuva![]()
I na mene mi mrankat 4at pat ama roditeli kfo da gi pravi6pak i az ne gi slu6am 6ot sam inat i vsi4ko pravq na puk..
ahah celiq mi jivot e na inat i na puk na nqkoi ama..kfo da se prai .. takafa sam si
АЗ НЕ ЖИВЕЯ С РОДИТЕЛИТЕ СИ И НЯМАМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ
Mi az nqmam tozi problem. Tatko nikoga ne me e spiral da izlizam s mom4eta, daje i da mu kaja, 4e 6te sam samo s mom4eta, prosto nikakav problem. Mnogo 4esto se slu4va ako me popita s koi 6te sam da mu kaja 4e 6te izlizam sama s edno mom4e ili da mu kaja 4e sam samo s mom4eta i toi nikoga ne mi e kazval ni6to. Suuuper rqdko da kaje da vnimavam i tova e. Prosto mislq mi ima doverie i ne me revnuva za6toto znae 4e e normano na moqta vazrast da hodq s mom4eta da imam gadjeta i t.n. Breii moq tatko mai e super![]()
![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Zashto kategorizirate roditelskoto vnimanie kam decata si kato neshto losho i dosadno. Da, ponqkoga e iznervqshto, stiga se do sporove i karanici dori,no tova e za6toto se pritesnqvat i vi obichat. Trqbva da se radvate 4e im puka za vas, za6toto nqkoi "roditeli" s4itat decata si za poslednata im grija i gi ostavqt na proizvola.
+1 радвам се, че имам такива родители.Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
tatko e bolezneno revniv sprqmo men,no ne me drazni-6tom me revnuva,zna4i me obi4ka![]()
мене баща ми всеки път кът излизам от нас ми вика "внимавай как пресичаш улицата.."
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
и моя е същия докато не се запозна с най-близките ми фр момчета и като видя че са сфесни не прави вече проблеми
Според мен при всички бащи е така...и на 50 да станеш ти винаги ще си останеш "момиченцето на татко"...а и като всеки родител мисли за теб,страхува се...за мен е нормално,но да - всичко си има граници!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
При мен ситуяцията е същатаПървоначално написано от adi4ka
Присто имам чувството за сигурност когато споделям с него , а не с майка(не че изобщо обичам да споделям де ,но тва е др въпрос)
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
pf haha samo vednuj sum kazvala na ba6ta mi 4e iizlizam i toi kaza "i az kfo da napraa"
si4o kazvam na maika mi ;] tq ne mi zabranqva da izlizam s koito i da e
Когато бяхме на почивка беше така.Много е гадно........
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не зная за вас, но мисля, че да си "момиченцето на татко" е повече от прекрасно. Аз съм по-малката от двете му дъщери и му се кефя на макс. Той знае, че съм малка и няма проблем (нищо, че не му казах, че преди няколко седмици бях с първото гадже). Проблема е с гаджетата на сестра ми. Сега е на 18. Много обича да ги плаши. Един даже се криеше зад кака, когато го видеше и мен ме избива на смях.Спомням си когато един приятел на сестра ми каза "Миличко, ако ме търси майка ти, да знаеш, у нас съм си. Ако ме търси баща ти- пътувам".
И всичките ни приятели( моите и на сестра ми) знаят, че не сме сами и ако стане нещо с нас или започнат да ни правят проблеми ще си имат работа с него.
Баща ми е прекрасен. И мисля, че ще се почувствам много зле, ако някой ден вече не съм "момичето на тате". Имам нужда от неговата подкрепа. Обичам те, тати!
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥