- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Samotni li ste???
Samotni li ste? Tajni li ste?Kajete za6to?
felacio za si4ki
Tyjna sym ,6toto mom4eto na koeto se kefeh mi go otkradnaha pod nosa i sega sym smachkana![]()
тфа тема само за самотници ли е?! има и някои малко по-различни чувства от самотата и тъгата,като например радост, щастие....
"Целувка за лека нощ"
Ami sega se 4uvstvam samotna, NOOOOO to4no sled 1sedmica S OGROMNA DOZA KUSMET 6te sum 6tastliva :P:P
Imam si golqm 6ans de...(malko hora 6e me razberat za kfo govorq)![]()
P.P. i nqkoi moderator TRQBVA da promeni anketata, kfi ste takiva vsi4ki pesimisti, ta samo otricatelnoto gledate. Jivotut e prekraaaasen, samo mi stiskaite palci za drugata sedmica![]()
![]()
Доста самотна и тъжана ама всичко ще се оправи с времето :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Чувствам се самотен, защото няма човек, който да ми е наистина близък.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ми май тъжна, но не ми се случва често...![]()
tujna i samotna![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Не съм нещастна, самотна и прочие. Имам много близки хора около мен, на които държа и това ме прави щастлива. Но една мъничка, съвсем съвсем малка част от мен, се чувства манипулирана.Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Щото анкетата я е правила някоя песимисткаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Аз пък съм си добре...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Az sym si shtastliva, vnagi s shiroka usmivka na liceto.![]()
В момента се чувствам объркана.Настана някъв хаос в живота ми и много не съм наясно към кой кво чувствам![]()
tazi e samo za samotni othvarleni hora koito iska nqkoi da razberat i t.n.
felacio za si4ki
Малко тъжни, но си мисля,че скоро всичко ще стане бомба!![]()
offfff,aman ot pesimisti..samotna,tujna neznam si kakwa,shtom si tolkowa samotna i tujna znachi niamash edin dostoen priatel okolo teb ?taka li?towa dali she si tujen ili ne zawisi izcialo ot teb..ako sama ne si prawish kefa..nadali she doide niakoi i she ti kaje "aide mila sega e wremeto az da ti naprawia kefa"..misli pozitiwno! ; ]
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ами май съм повече тъжна,отколкото весела..но всякакви моменти си има...иначе винаги съм с усмивка до ушите,дори да не ми е весело се старая да не поакзвам,че ми е кофти..тъпо е да натоварвам хората около мен с моите си проблеми![]()
4uvstvam se edinstveno othvarlena, zashtoto prosto ne mi dadoha shans da bada sebe si
Hoy volv
днес бях малко тъжна иначе не е така...винаги...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Samotna sum,tujna i dano da se oprai tva polojenie skoro 6toto ina4e 6e izperkam.Az sum na razli4ni vulni.Dneska moje da mi se mre,a utre da sum nai-6tastliviq 4ovek na zemqta.![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
....