- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Samotni li ste???
Повечето пъти съм тъжна,поради всичките по-горе неща като използвана,манипулирана,от хвърлена...но тва са само някви моменти на облачно време при мен,които бързо минават
Ами аз най вече се чуствам самотен, но наред с това чуство се чуствам и тъжен, нещастен отхвърлен. То общо взето аз не съм един от най щастливите хора само където на външен вид вобще не ми личи.
Ave koit e pravil temata da se be6e setil da sloji i otgovar 6taslivi ili vliubeni ebasi.Nqma logika.
Койт ебе зло не мисли,коит го ебът да му мисли!?!
Самотна, тъжна, отхвърлена, нещастна...Айде последните три не са постоянни, но самотата при мен я има от както се помня и това никога не се е променяло...убийствено си е...
az sam tajna![]()
AZ SUM NE6TASTNA ZA6TOTO 4OVEK KOJTO OBI4AM VE4E NE E S MEN,NO SUM 6TASTLIVA ZA6TOTO IMAM ISTINSKI PRIQTELI.A OTNONO TOVA ZA6TO OTGOVORITE SA TAKIVA,AMI ZA6TOTO V TOQ SVQT IMA POVE4E PESIMISTI OTKOLKOTO OPTIMISTI!
vqrvaj za da vidish!!!
i az sam taka,samo che ne se chustvam manipulirana,prosto nqkoi hora okolo men sa tvurde licemerniПървоначално написано от Absconding
Абе напоследък и аз незнам кво ми е,в един момент ми е страшно забавно и готино,а в следващият се чувствам много самотна и тъжна!Надявам се скоро да се оправя малко щото не мога да се търпя вече!
Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!