.

Виж резултатите на анкетата: koe pove4e 4ustvate......

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • samotni

23 51,11%
  • tajni

10 22,22%
  • othvarleni

2 4,44%
  • ne6tastni

2 4,44%
  • da vi izpolzvat

6 13,33%
  • manipolirani

2 4,44%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Samotni li ste???

Супер фен
    Град
    София
    Повечето пъти съм тъжна,поради всичките по-горе неща като използвана,манипулирана,от хвърлена...но тва са само някви моменти на облачно време при мен,които бързо минават

Ами аз най вече се чуствам самотен, но наред с това чуство се чуствам и тъжен, нещастен отхвърлен. То общо взето аз не съм един от най щастливите хора само където на външен вид вобще не ми личи.

Ave koit e pravil temata da se be6e setil da sloji i otgovar 6taslivi ili vliubeni ebasi.Nqma logika.
    Койт ебе зло не мисли,коит го ебът да му мисли!?!

Повече от фен
    Самотна, тъжна, отхвърлена, нещастна...Айде последните три не са постоянни, но самотата при мен я има от както се помня и това никога не се е променяло...убийствено си е...

az sam tajna

Град
    podir surceto na edin 4ovek
    AZ SUM NE6TASTNA ZA6TOTO 4OVEK KOJTO OBI4AM VE4E NE E S MEN,NO SUM 6TASTLIVA ZA6TOTO IMAM ISTINSKI PRIQTELI.A OTNONO TOVA ZA6TO OTGOVORITE SA TAKIVA,AMI ZA6TOTO V TOQ SVQT IMA POVE4E PESIMISTI OTKOLKOTO OPTIMISTI!
    vqrvaj za da vidish!!!

Guest

Re: Samotni li ste???

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    Samotni li ste? Tajni li ste?Kajete za6to?
    Не съм нещастна, самотна и прочие. Имам много близки хора около мен, на които държа и това ме прави щастлива. Но една мъничка, съвсем съвсем малка част от мен, се чувства манипулирана.
    i az sam taka,samo che ne se chustvam manipulirana,prosto nqkoi hora okolo men sa tvurde licemerni

Град
    In your hand
    Абе напоследък и аз незнам кво ми е,в един момент ми е страшно забавно и готино,а в следващият се чувствам много самотна и тъжна!Надявам се скоро да се оправя малко щото не мога да се търпя вече!

Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си