- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срува ли си любовта
Незнам за другите,ама за мен любовта определено си струва и тя е нещото което до някоя степен усмисля живота ти,дава ти стимул да живееш,да се бориш,да даваш обич и да си готов да получаваш същото в замяна.Прекрасно нещо е тва любовта![]()
Opredeleno si struva. Kara me da se chuvstvam jiva i ne kato robot. Usehstam vsichko. I bolka, i radosta, i maka, i shtastie, vsichko.....Liubovta e naistina neshto prekrasno.
Да...заслужава си...както казахте осмисля живота...невероятно чуство е да си влюбен ама несподелената любов боли![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Любовта е преди всичко взаимна подкрепа и непрекъснат
стремеж към емоционалното и духовно обновяване,към
все по-пълна хармония в отношенията!Зависима от всички качества на човека,любовта е израз на нашите особености и достойнства.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
nqmam kakvo da dobavq prosto,NAPULNO sum saglasens vsi4ki ve![]()
Първоначално написано от the_green_man
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
По-добре не може да бъе казано.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
На същото мнение съм.![]()
Естествено,4е си стува.....Причинява адски много болка понякога и ако не си струва6е,хората нямаше да се обичат,защото никой не обича да го нараняват...Но пък мн хора казват,че истинската любов е несподелената....Която и да е истинската любов,заради нея си струват безсънните нощи,сивите дни,сълзите и вси4ко,което можеш да дадеш на любимия си човек...Струва си![]()
za men lubovta e vsi4ko.nai-prekrasnoto 4uvstvo...i spored men si zaslujava...hubavo e da polu4avash i da darqvash lubov...
аз съм в шаш
Как да не си струва...говорим за любовта
Нещото което движи света... ах...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
дамм..така е...Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз досега само разочарованиа съм имал пък не знам...има време сигурно си струва понякога..
[A.T.I.A.G.T.] All the idiots are getting together
Срува ли си любовта?
sruva si, sruva si..!
I am in your fridge stealing your foodz!!
Spored men lubovta e vsi4ko.Ako lubovta ti e spodelena,ti ima6 4uvstvoto 4e ima6 vsi4ko,4e ima6 cqloto 6tastie na sveta...Edno e sigurno-bez lubov ne moje!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
struva si no da bude spodelena nai dobre ina4e ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STRUVA SI![]()
nqma kakvo drugo da dobavq vie kazahte vs
![]()
:P
да така е...любовта наистина е нещо , без което не мога...жалко че вече я загубих![]()
![]()
lubovta e ne6to strahotno bez koeto li4no az ne moga.a vsi4ko ostanalo vie go kazahte!![]()
vqrvaj za da vidish!!!
i spred men si struva. tq ti dava sili da jivee6 stimulira te po nqkakav na4in.tq e mnogo krasivo 4uvstvo,no ako e spodelena
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
Любовта не струва,поради простата причина че тя неможе да бъде продадена!Тя усмисля живота на всички!
Не разделяй сърцето си на две,не разделяй живота си на части,не убивай душата си!