.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Pri analen sex

Guest

Pri analen sex

Kajete mi,4e vse 4uvam razli4ni ne6ta...pri analen sex moje li da se zabremenee.Az znam,4e ne moje...kajete vse pak.

Guest
    izkliu4itelno obezpokoitelno e da gleda6 kak dne6nite mladeji nqmat elementarna ob6ta kultura i hodqt da se ebat negramotni. s risk mnenieto mi da bude cenzurirano, 6te ti kaja samo da pro4ete6 nqkoq kniga predi da hodi6 da se ebe6 v guza

Фен
    Град
    plovdiv
    NE moje da se zabremenee dori i da svar6i pi4a vatre!!!
    i ako neznae6 drugo to pone trqq da si u4ila po biologiq 4e polovata i otdelitelnata sistema sa 2 korenno razli4ni ne6ta
    sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!

Ei...to 4ovek da go e strah da popita be!!!Ve4e se 4udq,za kakvo sa napraveni tiq forumi, i nqma li pone edin 4ovek,koito da ne ti se strqska kato popita6 ne6to!I vse pak blagodarq za "ubeditelnite" otgovori.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

ако си някво мутирало извънземно и имаш яйцеклетки в дебелото черво и ако имаш връзка от него с матката може.....чух за варианта ако се била стекла спермата и тн и тн но според мене е мноооооооого малка вероятността а и анален секс не е желателно да се прави без презерватив
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от Dizi
    ако си някво мутирало извънземно и имаш яйцеклетки в дебелото черво и ако имаш връзка от него с матката може.....чух за варианта ако се била стекла спермата и тн и тн но според мене е мноооооооого малка вероятността а и анален секс не е желателно да се прави без презерватив
    da i az 4etox taq tema ako se ste4e i tam podobni tupotii! e mnoo qsno 4e s trqq da se prai s prezervatif 4e ina4e mnogo boli!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Фен
    Град
    sofia
    absolutno nevazmojno e!Hvani da pro4etesh malko knijki da se obrazovash 6toto tva prosto e ot4aivashto!!!!kak moe da ima o6te takiva zabludeni hora koito si mislqt 4e moje da se zabremenee pri analen sex.......nemam dumi!

Spritz
    Guest
    100% нема как да забременее щот в гъзората няма матка има неква супер мизерна вероятност да забременее ако онзи се изпразни с конска доза и олее сливата и евентуално нещо влезе вътре а таз дето пита трябва да е некво лапенце ма ше се научи

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    100% e ruso momi4eto
    ахахахахахаха ай да не почваме темата за блондинките :P
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Голям фен
    Град
    ama i az sam rus su6to! ama 4eta ot vreme na vreme knijki

Град
    Blagoevgrad
    vijte tova e forum ZA potrebitelite a NE protiv tqh taka 4e vse pak dali e imalo ili ima takava tema ne moje vse da sledi vsi4ko ...
    i za vaprosa ne moje da se zabremenee ot analen sex vse pak ako ne se laja v 7 klas se ucheshe za otdelitelnata sistema i za polovata sistema na 4ove6koto sashtestvo i nevqrvam da si po malka(ili malak nz)ot 7 klas shtom si tragnala da pravish sex pak kamo li analen(q da vidim koi e krashkal ot daskalo sq :P) i tova za prezervativa pri pravene na analen sex ne e savsem vqrno ... ima pove4eto udovolstvie bez no i pove4ko boli no ako shte go pravite bez gledaite pone svirka da ima predi sexa poneje bolkata e netarpima na 4isto suh penis i dori ne mislq 4e 6te izdarjite celiq polov akt ... i vse pak ima veroqtnost ot analen sex da se zabremenee no e MNOGOOOOOOOOO malka i stava ako mom4eto se izhhvarli varhu p*****a na momi4eto i popadne semenna te4nost vatre pri koeto pak veroqtnosta e nezna4itelna ...
    tova ot men i prestanete s tiq sporove ako nqkoq tema vi se struva GLUPAVA za drugi moje da ne e i vmesto da kritikuvate daden 4ovek po dobre zamal4ete... ;]

Повече от фен
    Град
    Варна
    Абе стига сте я бъркали тая отделителна система със стомашно-чревния тракт!!!
    И от анален секс не се забременява!Разберето го най-сетне!

Хахах да и ражда близнаци хахаха. НЕ естествено. Еби я няма да забременее. Прочети малко биология. То може да ти кажат че гейвете като ги клецат и те забременяват.

Споко, нема такива работи

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от Dizi

abe kvi sa tiq prostotiiiiii i mislite 4e i vie ste kompetentni kak she se ste4e i she vleze v vlagalishteto

Guest
    Има вероятност спермата да попие от дебелото черво в матката.И тогава тежко ти и горко

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има вероятност спермата да попие от дебелото черво в матката.И тогава тежко ти и горко
    abe ti tup li si we?kak 6te probie s kvo s borma6ina BOSCH? nali ako i go probie korema i 6te se izdue kato plondir i 6te se prusne we! ili 6te trqbva super burza operativna namesa

Град
    Наоколо
    MAFIOZO няма чувство за хумор явно

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    boje kakuv spor,moje ili nemoje.xaxaxaxaxa
    vie tuka v ebati filma me vkarvate,molqvi po-poleka xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

Guest

:)

Няма начин да забременееш от анален сех бъди сигурна

Правила за публикуване