.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Scar
    Guest

За белезите...

Здравейте! Имам проблем и ще съм ви благодарен, ако можете да дадете съвет.
    Значи, с новата ми приятелка онзи ден решихме да правим секс за първи път. Стигаме до събличането и изведнъж тя започва да се дърпа. Мисля, че е защото имам доста дълъг белег на гърдите и един на рамото (получих ги като малък). Не ми обясни защо изведнъж се отказа, но мога да се закълна, че всичко вървеше добре до онзи момент. Ще кажа, че имам добре тренирано тяло (от 5год.редовно ходя на фитнес и съм си говедо ) та не вярвам тялото ми като цяло да я е отвратило.
    Момичета (и момчета, ако се чувствате компетентни), можете ли дадете предложение как да постъпя? Нямам намерение да я притискам...

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)

!

mi zarejiq 6tom se e otdupnala ot tva zaradi ediniq ti beleg!zna4i ne te obi4a! p.s. ti i kaji 4e tva e nqkaf belegot vremeto kogato si bil na voina ne verno ako naistina se e drupnala ot tva e mnoo zle i q zareji vednaga! pogovori s neq za6to se e drupnala taka!?
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

мен лично белезите така да се каже ме възбуждат твойта мацка не знам защо е реагирала така непонятно ми е та попитай я дали я притесняват и дали може да свикне с тях ако не......
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Scar
    Guest
    10x за бързите ви отговори. И аз усещам, че май нещо не е наред, все пак това са само белези, не съм прокажен! А и с редишното гадже не съм имал проблеми...
    Дизи, значи все пак вие, момичетата, не само че не се ужасявате от белези, ами и ви допадат... Хм, ще трябва да поговоря с нея, определено.

Голям фен
    Град

Re: !

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    ti i kaji 4e tva e nqkaf belegot vremeto kogato si bil na voinata prez 40-45 godina !?

не знам може и аз да съм нещо сбъркана но татуси и белези простооооо ме влудяват....дори и кат видя някой непознат камо ли пък ако гаджето ми има ахахахахаха няма на мира да го оставя
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Мега фен
    Допадат, защото носят чувство за мъжественост. И дори жената да знае, че най-вероятно са от детсвото (как ли не се пребиват момчетата...), И е готино да си представя как са го ранили в битка.
    Аз ако ходя с някой, би следвало за мен да е нещо повече от тяло...

Guest
    Zavisi ti na kolko i tq na kolko e ?

Голям фен
    Град
    e az za kvo vi govora! belezi!!!! na mene mi praixa operaciq na miniskusa lqtoto i sa imam 2 dupki na kolqnoto i taka svalqm macki i daje si paza tva deto mi izvadixa ot kolqnoto(miniskusa (xor6tql)) i e mnoo qko

Guest
    MAFIOZO, на 23 съм едва ли съм бил на война.
    Дизи, аз и татус си имам
    Death`Whore, всъщност като малък търчах като изоглавен около блока, залитнах и се порязах на стърчаща ламарина. Както и да е, няма значение.
    Благодаря ви и яка вечер!

Голям фен
    Град
    ama kuf e obektiven na vsi4ki ni otgovori p.s. az za voinata se ebavax

Мега фен
    Пак не ме разбраха.

малеее приятелката ти е луда намери си някоя дет да оцени тез неща и да им се кефи
    Алберт Айнщайн

Голям фен
    Град
    i az tva kazax

Много гадно те е отрязала .Защо не си я питал дали проблемът е в белегът и какъв и е проблемът?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    белезите са секси, така че може това да не е причината, а просто да се е разколебала, знам ли?
    защо не поговорите напрмер?
    "Целувка за лека нощ"

Фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    белезите са секси, така че може това да не е причината, а просто да се е разколебала, знам ли?
    защо не поговорите напрмер?
    potarsi vse pak pri4inata i drugade ;]]]
    Hoy volv

Град
    Наоколо
    Според мен причината е в това, че просто не е готова и се е усетила не на време. А от белезите неможеш да избягаш. Опитай се да ги закриеш с някакъв крем и пак опитайте, без да й казваш какво си направил. Може този път да се получи.
    А за татуировките ... те са нещо като пиърсинга. Опитваш се да си различен всеячески. Но ги предпочитам пред халките на разни места. Вервайте ми!

Голям фен
    Град
    da nai dobre e da si pogovorite!!!

Споко, белезите са си секси Ветерански рани Не е от това

Guest
    100% не е от белезите според мен.Явно си си го внушил...Има 100 други причини,заради които може да ти откаже.Поговори с нея.

Не може да е от белезите. Аз имам към 7-8 и такъв гаф не ми се е случвал.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Scar
    Guest
    Оправихме проблема и то как! Когато й поисках обяснение, тя ми каза, че просто някак твърде изведнъж е станало /първият ни път заедно/ за нея. И после ми се реваншира.
    10х to all.

Повече от фен
    Град
    Burgas
    nai-dobroto ne6to koeto moje6 da napravi6 e da govori6 s neq za6to se e drypnala i t.n.neznam ne malko mi se vqrva zaradi belezi da se e drypnala.pogovori s neq bez da spomenava6 belezite za stanaloto.ako naistina e zaradi belezite oba4e t'va e super typo spored men

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

оо .. аз колко белези имам и добре че са малки. А като съм разпрявял от кво са са ме питали как съм оцелял ... та пич едва ли е заради белега. мацките се кефят на белези - стига да не е от изгаряне, а от някво порязване. Та обясни какъв е белега де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си