- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vryzka ot razstoqnie :-((
Очи които не се виждат се забравят,са казали по старите хора и това е наистина така!Аз също имах връзка с момче от разстояние,и накрая какво стана просто един вид охладняваш кам човека,срещу теб!
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Аз имам същата връзка от половин година - разстоянието е 2500- 3000 км.Ние обаче се виждаме всяка ваканция - по 2-3 пъти годишно някъде за по 2-3 седмици - месец и нещата някак вървят. Ще видим сега и двамата като станем студенти. Аз лично не мисля да се отказвам, а това че кръшкам и ходя по жени (момче съм, ако не сте разбрали) щях да си го правя и да живееше у нас, така че мир да има. Невъзможности всякакви. Поясни дали се виждате от време на време или наистина няма да се видите 4 години (уау)
EEEE dobre be,towa e absolutno glupaw wupros-NAI-TUPOTO NESHTO e da se razdelish s niakoi,zashtoto zaminawa!Da ste chuwali,che towa samo ukrepwa wruzkata?I che ako imate jelanie i na 72000km pak mojete da ste zaedno?Za men moje da sushtestwuwa edna takawa wruzka,predstawi si sled tezi 4 godini wsichko kolko hubawo bi bilo..i nai-weche wsichko shte wi bude obnoweno!Riskuwai! :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ако си(ще бъдеш) толкова време отвъд "голямата вода", просто забрави за този човек - казвам го от опит.
Изявления от сорта "4 години ше си мислите един за друг и ще си говорите постоянно" биха го казали 15-16 годишните. Това означава и двамата да спрете да живеете. НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, вервай ми.
ni6to ne moje da izlezne 99,9% ni6to i 0,1% moje ot li4en opit znam
Не мисля че една такава връзка ще има бадеще за напредЛично аз не одобрявам такива връзки защото колкото и да са си верни един на дръг никога не знаеш в действителност той/тя ского са и винаги имаш съмнения
![]()
Миличка не искам да те обезнадеждавам, но и според мен това е мн мн трудно..Цели 4 години без да се виждате...едва ли ще се получи..само ще страдате. нз това е моето мнение, но може и да греша..
Късмет!
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Първоначално написано от ***Nix***
Edva li shte se vidim 4 godini, zashtoto az sledvam v chujbina. Ako stane chudo, shte si doida prez nqkoq vanaktziq, no realno poglednato ima malyk shans za tova.![]()
prepo4arvam da gledat tozi film :"Eurotrip"
moqta priqtelka jivee c Chehia i si idva prez lqtoto![]()
Аз ще кажа само `Да целуваш момче в писмо е същото като да ближеш захар през стъкло.`няма смисъл от такава връзка само формално нищо повече...Защото 7200км не са малко тъй че няма смисъл
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`