- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vryzka ot razstoqnie :-((
Не мисля че тази впъзка ще издържо много време..говоря от личен опит. 3 месеца бях с момче което беше на 400км от мен и въпреки че всеки ден говорехме по телефона с часове и какво ли още не правехме нищо не може да замени физическия контакт. Отначало ест всичко беше супер..2 пати идва при мен да ме вижда но нещата станаха по сложни с времето..и един ден ми каза по телефона че нещата не са сащите и се едно не иска да е с мене повече. Разделихме се с уговорката след 2 години и двамата да направим всичко по силите си за да отидем да учим в София и евентуално пак да сме заедно..както и да е станаха още някои неща за които не искам да говоря. Факт е че още не мога да го забравя и се едно още си го обичам но нищо не мога да направя..живота е гаден. За това не започвай такава връзка при това на още по голямо разстояние..определено няма да забравиш никога колко наранена си била и ще ти е гадно когато се сетиш за всичко което е станало и ще се измъчваш че няма да можеш да върнеш времето назад...просто недей..