- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Голяма нужда
Значи не сма ходил по голяма нужда от 5 дена а си ям
нормално това нормално ли е моля без ебавки![]()
![]()
Купи си от аптеката английска сол май се казваше така.Гаранция,че ще ти олекне :P .
Kupi si sve6ti4ki
Am, kakvi sa tiq gluposti sys svesthi4kite.Te sa samo pri nqkakvi vyzpaleniq.Az ti predlagam..ili kakto ti kazaha - s angliiska sol ili si napravi edna klizma, kato vmesto voda slojish 4ai ot laika, leko zatoplen.Napravi si edna promivka.AKo i tova ne pomogne - na lekar ...Uspeh!!!
haha..idi ot aptekata i si kupi shokoladcheta za razhlabvanei prosto gleday malko kvo qdesh
nedey da qdesh samo suhi hrani mi hapvay malko mandjichki
qvno ili si zapekal polojenieto mnoo seriozno ili prosto imash hemoroidi
![]()
kakvo e Hemoroid??![]()
Хемороидите са 2 вида и представляват най-общо казано удебеление на стените на ануса.Но едва ли проблема на автора на темата са хемороиди, тъй като аз разбрах, че въобще не му се е прихождало до тоалета по голяма нужда през тия 5 дни, което наистина не е добре, но пък не вярвам да се натрови, то не става толкова лесно.Другите ти казаха какво да си вземеш, за да се разхлабиш - английската сол по принцип мисля, че действа най-бързо и ефективно.Също така има и хапчета май, но за тях вече нищо не знам.Можеш да си вземеш и от шоколадчетата "Комфорт" но много бавно действат и понякога даже няма ефект.Първоначално написано от Анонимко
pii 4ai sena 6ti pomogne![]()
Върви си купи някво разхлабително от аптеката. Както казаха или шоколадче или има едни хапчета. Мисля, че Лаксена се казват. Ако и това не помогне, бързо на лекар, щото наистина може да се натровиш!
английска сол
kupi si angliiska solza tiq pet dena det ne si akal 6e izleznat qko laina ...vervai mi
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?