.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Tiesto
    Guest
    Не мога да помогна на автора, ако наистина е гей,
    но понеже подозирам, че е поредният слабохарактерен
    малоумник правещ залък опит да биде оригинален...Мога да ти предложа да ти направя сестра, 5 години ще я издържам,
    за да мога после да избия парите със секс.

Tiesto, бате това беше много малоумно изказване
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от miracul
    Absconding
    офф
    предпочитам да не съм точен от колкото да излизам на кафе със СКАП*Н ГЕЙ!
    кво ше си помислят хората бе балък?!
    че сме излезли на любовна среща !?!?!??!
    Първо, не ми викай балък! Второ, това твойто си е чиста проба "гордост и предразсъдъци" хаха.. Ами ако ти беше гей? Или може би си си избрал да си хетеро!? Ограничен тъпак. Толкова много ви пука за мнението на другите, че нямате свое..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Първо, не ми викай балък! Второ, това твойто си е чиста проба "гордост и предразсъдъци" хаха.. Ами ако ти беше гей? Или може би си си избрал да си хетеро!? Ограничен тъпак. Толкова много ви пука за мнението на другите, че нямате свое..
    1.ТИ СИ БАЛЪК!
    2.АКО АЗ БЯХ ГЕЙ ТИ ЩЕШЕ ДА СИ МЯОТА КУЧКА !
    3.НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ МАЛКО ?!
    4.МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТВЪРДЕ МНОГО ЗАЩИТАВАШ ПОЗИЦИЯТА НА ГЕЙОВЕТЕ..да не би да....?!

Голям фен
    Град
    Sofia
    1.ТИ СИ БАЛЪК!
    2.АКО АЗ БЯХ ГЕЙ ТИ ЩЕШЕ ДА СИ МЯОТА КУЧКА !
    3.НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ МАЛКО ?!
    4.МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТВЪРДЕ МНОГО ЗАЩИТАВАШ ПОЗИЦИЯТА НА ГЕЙОВЕТЕ..да не би да....?!
    Хахаххаха смях..! =D> Аз съм момиче бе БАЛЪК!.. И какво викаш..противореча си? Айде аргументирай се де..

Голям фен
    miracul choweche az sum s teb )) nai-lesno e da napadnat kato nemogat da izmisliat po-dobro oprawdanie..wseki si ima swoia gledna tochna,az na swoiata si durja,ewala i na teb,che wupreki napadkite si durjish na swoiata !
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Absconding, извинявай незнаех че си момиче(ситуацията в която попаднах е много нелофка)..ако знаех щях да съм по-компетентен.Между другото ако нямах свое собствено мнение мислиш ли, че ше спора с вас ???
    ВСЕ ПАК ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СВОЯ СОБСТВЕНА ГЛЕДНА ТОЧКА!..БЛАГОДАРЯ!(и не мисля че ше си промена мнението!)
    а до автора на темата:извинявай бате за това което казах(и може би ше кажа още неща) ма по-добре не казвай на приятелите си..или ако казваш кажи го само на един(на най-добрия си)
    живеем в такава страна, в която почти всеки е против ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ти не си виновен!
    айде успех !
    п.с. Kianna благодаря ти..

Приятел, ситуацията ти е тежка! Има две възможни решения на въпроса.

1. Признаваш на приятелите си, че си гей. Те те възприемат такъв какъвто си или те отхвърлят/дискриминират и губиш цялата група. Естествено това ги прави пълни нещастници, но и такива неща стават за съжаление.

2. Продължаваш да бъдещ такъв какъвто си бил досега( незная дали си се прикривал или си намеквал какъв си) и не рискуваш да загубиш приятелите си. Продължаваш да шазиш тайната със себе си и да търсиш какъв си всъщност.

Няма идеален вариянт. Ако желаеш се консултирай със психолог или някой наистина близък за теб човек от семейството ти... Успех!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Miracul, haresva mi edno v teb. Che uspq da se pouspokoish,makar i da ne si si promenil mnenieto i poziciqta. V kraina smetka nikoi ne te i kara da si promenqsh. Taka ve4e mi haresvash mnogo kato 4ovek!
    Samo edin vypros moje li? Ti go syvetvash da kaje na edin 4ovek, nai-dobiriq mu priatel.. ami .. ako primerno.. tozi NAI-DOBYR priatel.. primerno... tova si ti? ... ... ... ? Zna4.. toi shte kaje na EDNO MOM4E.. koeto s4ita za nai-blizko. Ami ako tvoi priatel TEB te s4ita za NAI-BLIZYK ot vsi4kite si praiteli.. zna4i bi trqbvalo ti da go priemesh takyv... Ili moje bi ti ne smqtash 4e mojesh da bydesh na nqkogo nai-dobyr priatel? Q mi obqsni, v kraina smetka.. ti go posyvetva tova. sega az te postavqm v situaciqta na tova mom4e-"jertva", koeto shte trqbva da ponese tozi "ujas" da prieme nai-dobirq si priatel takyv, kakyvto e I sht dobavq, 4e az ne te napadam, prosto te provokiram.. Bih te napadal, kakto sym parvil v drugi forumi, no mislq 4e ti si to4no mom4e i deistvash malko impulsivno. Vsi4ki kato se syberem v myjki kompanii po4vame da narejdame geiovete.. sqkash na nas tova ne moje da ni se slu4i, sqkash sred nas v edin moment ne se okaje nqkoi takyv.. i togava.. tuhla ni padnala vyrhu glavata. Vinagi bydi vnimatelen za takiva neshta, 4e ponqkoga neshtata se obryshtat i padat to4no vyrhu teb! Uspeh, bate, prodyljavai v syshtiq duh!

ne vijdam za6to trqva da im kazva6 , tova kakvo gi zasqga , no vse pak , spored men ako sa ti istinski priqteli 6te go priemat normalno

Голям фен
    abe prestanete da se zaiajdate s miracul be,wsichki ste mnogo silni na dumi,dano i na deistwia..!!Choweka si ima mnenie deto zashtitawa i kakwoto i da kajete sigurno weche ste zabeliazali,che niama se promeni. Produljawaite da dawate suweti na "geia" ,ne na miracul!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от Abra-Kadabra
    Miracul, haresva mi edno v teb. Che uspq da se pouspokoish,makar i da ne si si promenil mnenieto i poziciqta. V kraina smetka nikoi ne te i kara da si promenqsh. Taka ve4e mi haresvash mnogo kato 4ovek!
    Samo edin vypros moje li? Ti go syvetvash da kaje na edin 4ovek, nai-dobiriq mu priatel.. ami .. ako primerno.. tozi NAI-DOBYR priatel.. primerno... tova si ti? ... ... ... ? Zna4.. toi shte kaje na EDNO MOM4E.. koeto s4ita za nai-blizko. Ami ako tvoi priatel TEB te s4ita za NAI-BLIZYK ot vsi4kite si praiteli.. zna4i bi trqbvalo ti da go priemesh takyv... Ili moje bi ti ne smqtash 4e mojesh da bydesh na nqkogo nai-dobyr priatel? Q mi obqsni, v kraina smetka.. ti go posyvetva tova. sega az te postavqm v situaciqta na tova mom4e-"jertva", koeto shte trqbva da ponese tozi "ujas" da prieme nai-dobirq si priatel takyv, kakyvto e I sht dobavq, 4e az ne te napadam, prosto te provokiram.. Bih te napadal, kakto sym parvil v drugi forumi, no mislq 4e ti si to4no mom4e i deistvash malko impulsivno. Vsi4ki kato se syberem v myjki kompanii po4vame da narejdame geiovete.. sqkash na nas tova ne moje da ni se slu4i, sqkash sred nas v edin moment ne se okaje nqkoi takyv.. i togava.. tuhla ni padnala vyrhu glavata. Vinagi bydi vnimatelen za takiva neshta, 4e ponqkoga neshtata se obryshtat i padat to4no vyrhu teb! Uspeh, bate, prodyljavai v syshtiq duh!
    аз нямам най-добър приятел а най-добра приятелка(колкото и странно да звучи)..имам много добри приятели..това като се саберем в компания с много момчета и нареждаме гейовете найстина е така !
    все пак има ли някой виновен за това ?!НЯМА !
    такъв ни е манталитета на нас българите колкото и да си мислим че като влезем в ЕС и ше сме като европейците със свободно мислене то няма да стане !
    човек какъвто се е родил такъв си остава..аз немога да си промена мисленето за гейовете, само защото тук няколко форумци ми показват и други гледни точки!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Absconding, извинявай незнаех че си момиче(ситуацията в която попаднах е много нелофка)..ако знаех щях да съм по-компетентен.Между другото ако нямах свое собствено мнение мислиш ли, че ше спора с вас ???
    ВСЕ ПАК ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СВОЯ СОБСТВЕНА ГЛЕДНА ТОЧКА!..БЛАГОДАРЯ!(и не мисля че ше си промена мнението!)
    а до автора на темата:извинявай бате за това което казах(и може би ше кажа още неща) ма по-добре не казвай на приятелите си..или ако казваш кажи го само на един(на най-добрия си)
    живеем в такава страна, в която почти всеки е против ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ти не си виновен!
    айде успех !
    п.с. Kianna благодаря ти..
    Добре, аз разбирам, че имаш право да си кажеш мнението, но нужно ли е по този начин. Не те карам да си променяш мнението, нищо подобно. Както се казва - в спора се ражда истината. Става въпрос за това, че по много груб начин го изразяваш (изключвам последния пост).. Извиненията ти са приети, нямаше от къде да знаеш, че съм момиче. Надявам се всичко е точно и няма да си говорим на "балък" вече..

Надявам се всичко е точно и няма да си говорим на "балък" вече..
    няма обещавам

Guest
    Az savsem spokoino si kazah 4e sum gei i poneje sa mi mnogo dobri priqtelki vsi4kite mom4eta i nqma6e nikakvi problemi... okaza se daje 4e 1-2ma ot tqh (sas strahotni teltza) sa6to sa me zaglejdali ot vreme na vreme... ta dosta 4esto si pravime nqkoq troi4itza mnogo hubavi svirki pravat majete go6ko, q si kaji telefona da ti zvanna i da se vidim. Az sum Radoi ot ljulin 3.

Мързеше ме да чета отговорите...

ами много просто правиш като мене - избираш на кои да кажеш като опипаш почвата преди тва щот може да има кофти изненади, виж кой как реагира на хомо неща, кой е толерантен и кой не е и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си