- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da pokaja 4uwstwata si,ne sym ot led?!
Zdraweite!
Idwa sweti walentin i we4e se dose6tate,4e 6te pitam kak da si iznenadam mom4eto,kakwo da mu podarq.Pitam wi,za6toto tozi pyt e razli4no...za pyrwi pyt 6te praznuwam s 4oweka,kogoto obi4am!Za men e wajno...Ne go prawq samo za6toto e 14.02,a za6toto iskam da mu pokaja,4e dyrjanieto mi ne otgowarq na 4uwstwata mi.Az sym mnogo gaden i kofti harakter.Dyrja se studeno i sme goworili za towa,toi znae,4e sym takawa i wypreki wsi4kite mu nedostatyci me obi4a mnogo.Toi e nai-tyrpeliwiqt i neweroqten 4owek.Znam,4e powe4eto 6te dadete ideq za we4erq,no oswen we4erq...ne6to drugo,ne6to razli4no,koeto da pokaje,4e syrceto mi ne e ot led!Obi4am tozi 4owek i iskam da e 6tastliw s men,da mu pokaja,4e go obi4am!
DAite nqkoi i drug sywet,kakto i za podaryk,ako iskate.
Mersi predwaritelno!
Ми...покажи му точно това.Че и ти си способна да бъдеш огнена и изпълнена със чувства,а не само статуя от лед.Ти мила,си му подарила най-ценния подарък-любовта си.Каквото и да му подариш ,той ще се зарадва.Може това да бъде диск с любимата му музика,която да му напомня за моментите ви заедно,може да бъде часовник например,като символ на това че времето за теб е спрляло когато си с него или пък че се надяваш този часовник да отброи мнобройните часове,които ви предстоят заедно,може пък да бъде златно или сребърно медалъонче със инициялите ви..И към най-дребния подарък,като прибаваш няколко красииви думи,продиктувани от сърцето,той ще му се стори безценен![]()
Ами първо независимо какъв характер си бъди към него мн нежна и добра,промени характера си!Показвай му и му казвай колко мн го обичаш...Направи за него нещо което той очаква от тебе...подари му една мн романтична вечер изпъленна с мн любов![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Хубаво е наистина ,че имаш такъв човек до себе си.Малко хора са търпеливи...Но ти явно си късметлийка
Защо трябва да му показваш точно на 14.02 че много държиш на него?Показвай му го по-често...мисля ,че това би го зарадвало повече...Този празник се превърна като 8ми март...Всеки се сеща за майка си,жена си,приятелката си и подарява нещо-цвете ли,друг ли подарък.Аз съм на мнение,че трябва това да се случва постоянно(не говоря за подаръци и цветя)...Напиши му нещо от сърце(не преписвай чужди стихове),напиши му на хартия колко държиш на него и колко много го обичаш и след това(ако не те е срам) му го прочети на глас и му го дай
Аз бих се зарадвала най-много на нещо такова...Дано да съм помогнала!
Ne go prawq,za6toto e 14,prosto si tyrsq powod.Ne sym 4owek,koito gowori za 4uwstwata i mislite si,to4no zaradi towa mi e tolkowa trudno.Iskam da e ne6to milo i ne6to,s koeto 6te zapomni ne samo praznika,ami i men!Za we4erqta e qsno,kakto i za towa,4e 6te goworq s nego otnosno dyrjanieto mi,no iskah da naprawq ne6to specialno...