.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Руж

Голям фен
    Град
    United We Love You

Руж

ей хора препоръчайте ми някакв руж .. кажете вие какъв имате (ако имате )доволни ли сте.. трябва ми руж който да оцветява добре .. прасковен цвят ако някой има да ми каже каква марка е и колко пари струва
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    strahotno sedi no v malko koli4estvo ne mnogo samo da pod4ertae skulite ili da pribere buzkite!!! moje da si vzeme6 slan4eva pudra na manhattan koqto sedi mn efektno,az polzvam ruj na dior-stra6en e no nz dali moje da si go pozvloli6-ina4e produktite na max faktor sa mn dobri!!! ako pak li ne na ruby rose v nai kraen slu4ai sa6to e dobar izbor!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Моя е прасковен цвят на Golden Rose ... мисля че беше около 10 лева И съм много доволна
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    ..във един измислен свят..
    Аз съм доволна от перлите на Ейвън и Орифлейм .. Едните сега са на промоция 15 лв .. скъпички са,но са доста и има ефект

Boujoirs имат страшен прасковен цвят,мисля,че е 72 номер ,но не съм 100% сигурна,защото вече се е поизтрил от кутийката.А инае зависи от къде ще го купиш нали знаеш? моят беше 12.30лв.

На Голден Роуз ружове за 10 лв...Мн бе o_O
    Иначе на Bourjois са много хубави,моят е такъв,само че струваше към 16 лв...(spongebob ти от къде си?)Прасковен цвят е,номер 35.
    Можеш да разгледаш всички цветове тук,много са готини =p

Boujoirs-perfe sa

Голям фен
    Моя е на Bourjois 03 brun cuivre и съм много доволна малко по-тъмен нюанс на прасковеното е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си