.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Robbi
    Guest

проблем с ерекцията

Исках да правя секс за първи път,но ерекцията ми се изгуби,точно преди да проникна в нея.
    Досега когато съм маструбирал не съм си вдигал кожата на пениса и сега,когато я вдигнах и си сложих презерватив се почувствах дисконфортно и ми спадна малко,май и от притеснение,а когато тя "ръчно" се опита да ми го вдигне ме болеше и стана по - зле.

Как може да се реши проблема според вас.Не знам от какво е това от притеснение най-вероятно също,иначе получавам ерекция и съм здрав.Нормално ли е да не ми е приятно и да ме боли малко когато ми е забелен пениса и го докосват и може ли да проникна с незабелен пенис и как ше се отрази това на секса.Ако не - какво да правя и към кой да се обърна

Моля ви помагайте със сериозни отговори,защото съм много притеснен.

Guest
    според мен е от притеснение...трябва да потренираш малко със презервативчета от по 25ст. ,за да почнеш да се успокояваш...ако в това е проблема де

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)

Re: проблем с ерекцията

Цитирай Първоначално написано от Robbi
    Нормално ли е да не ми е приятно и да ме боли малко когато ми е забелен пениса и го докосват и може ли да проникна с незабелен пенис и как ше се отрази това на секса
    estestveno samata glavi4ka e mn 4ustvitetlna i pri purviq put malko boli! a kolkoto do seksa bez da go zabeli6 TI DOBRE LI SI??? ako ne go zabeli6 i i go vkara6 6te si pri4ini6 ebati bolkata i drugoto koeto e 6te q 6iba6 6te q 6iba6 dokato ne ti izsuxne pitona i posle nikoga nqma da moje6 da 6iba6! nai veroqtno e ot pritesnenie! i moq suvet e trenirai s prezervativa
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

mda ot pritesnenie , a i s prezervativ e malko nekomfortno , spoko tova e problema ne e v tvoq televizor

Guest
    Мен даже без презерватив ме боли повече и го правя само когато е изключителен въпрос на живот и смърт. Боли, в началото боли, но с много упражнения всичко се разтяга (отпуска) и си идва на мястото. Съветвам те да потърпиш минутка две - презерватива стяга малко оная ти работа, намалява притока на кръв и тя спада, но мушнеш ли го няма проблем. Айде здраве и щастие.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    GLEDAI SEGA AKO E OT PRITESNENIE NQMA DA TI STANE PA KAMOLI DA TI SPADNE KOGATO TRUGVASH DA GO VKARVASH PROBVAI S DRUGI PREZERVATIVI S PO OVLAJNQVASHTI PRIMERNO

Фен
    Град
    Plovidv
    a as kato vodq ot 5 godini polov jivot shto nikoga ne me e bolqlo kogato "pronikvam" ? bez prezervativ izobshto ne me boli
    s prexzervativ nqkoy put boli kat e tesen...kvi sa tiq gluposti che e normalno da te boli ?

Голям фен
    Град
    emi teb moje da ne te e bolqlo ama nego go boli! kapi6?

Фен
    Град
    Plovidv
    be mafiozo mislq che tochno napisa che bilo normalno da boli a ? gleday malko kvo pishesh!

Голям фен
    Град
    offff nqma zna4enie! pi4 xodi na doki i toi 6te ti kaje!@

Фен
    Град
    Sofiq
    edin priqtel imashe sushtiq problem... i go preodolq s malko alkohol predi akta... nadqvam se 4e pri teb ne e ot momi4eto zashtoto poprincip tq trqbva da se griji za tvoq.. instrument
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Guest
    спаднал е от притеснение спокич и при мен така стана

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    тфа гумата е гадно нещо ама без него за жалост се още не може..
    а па другуто.. аве авер по добре го забелвай щото иначе стаа мн кофти..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Robbi
    Guest
    ako re6a da ida na doctor na kakyv doctor da otida da mi kaje normalno li e da mi e tolkova 4uvstvitelen,4e ot bolka i stqgane na kojata da mi spada i kakvo da pravq.
    Nqkakvo ime ili adres na dobyr doctor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си