- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос до мъжете.
Четете ли еротични списания? :P
И кои четете?![]()
Да.. Преди колекционирах плейбой и имам към 50тина броя но след 20-тия почнах да пропускам и за това съм се хванал с Максим... имам ги сите
Ne.
Ами не....има ли за какво???
+тва само си давам парите на вятъравместо да ги дам за PC Mania примерно!
Преди 2-3 години редовно си вземах Плейбой....,но сега вече НЕ!!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
prosto e tupo...
те не са за четене, а за гледане. но само ако си дебил. да дадеш 5 лв за плейбой при положение, че спайса е без пари...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
В интерес на истината Спайса се плаща(по кабела е все пак)Първоначално написано от мечтател
. А колкото до списанията, ако говорим за "чук чук" - да! Но в "Playboy" и "Максим" също така има интересни статии.
![]()
как можете да давате 5 кинта за списание,дето на всяка втора страница вместо мацка има я бутилка бира,я уиски или някоя друга реклама?
Ами не чета такива списания не ме влече иначе излежда яко да си ги колекциораш![]()
![]()
imam edin edinstven broi na playboy koito mi e ot predi 3 godini i si go vzex samo 6ot iskax da vidq kvo tolkova interesno imata taka de ne 4eta eroti4ni spisniq.
Немз![]()
![]()
Абе Плейбой си е готинко,квото и да ми разправяте.Максим не го знам,не съм го тествал.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Да! Дори прекалявам!
С две букви - не.
Чук-чук,Лична Драма и вестник Шок завинаги ще останат в
сърцето ми.Но по темата мога да кажа само : Факин иес дюдс.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
xactly!Първоначално написано от Анонимко
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.