.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    SPORTISTA
    Guest

CIGARITE UVREJDAT ORGANIZMA NA CHOVEKA

SPORED MEN CIGARITE SA PALNI GLUPOSTI SPORED VAS NEE LI TAKA!! DANO IM UVELICHAT CENITE OSHTE TOLKOVA

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Нямам против цигарите, въпреки че вече не пуша. Който иска да се трови да го прави.
    Да желаеш зъбите си ти да впиеш,
    в една невинна,чуствена душа,
    да отнемеш красотата от живота,
    на една самотница в ноща.

И щом слънцето залезе
    и луната озари ноща,
    глътка въздyх ще поемеш
    и ще тръгнеш сам сама.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Temata ne e za tuka ...Kakto i da e - Az pu6a i ne iskam da gi oveli4avat da daje da gi namalqt Xaxa ..Kakva e taq omraza kum cigarite ot tebe

Град
    Nqkude V Bulgaria
    A Taka HeDa!!!
    Ti Si Moi Chovek Koito Ne Iska Da Ne Pushi!!!Vseki Si Znae Kakvo Da Pravi.Az Lichno Mislq Da Produlja Da Si Pusha Kvot I Da Pravqt
    Aide Otiam Da Lqgam
    Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
    Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^

Guest
    аве спортиста, има си раздел "цигарите и останалите неща" там и е мястото на тая тема.

А цигарка след секс си е класика, тва всеки ще ти го каже. Който не пуши цигарка след секс зна4и пуши нещо друго.

Повече от фен
    Аз ако бех министър на финансите щех 10 лева да ги направа цигарите както е в европата дето сите сте се засилили да влизате с се топурите и козеете. Ква е тая тъпотия се едно да запалиш некъв огън и да му дишаш пушека ?

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от EyeLeSs
    A Taka HeDa!!!
    Ti Si Moi Chovek Koito Ne Iska Da Ne Pushi!!!Vseki Si Znae Kakvo Da Pravi.Az Lichno Mislq Da Produlja Da Si Pusha Kvot I Da Pravqt
    Aide Otiam Da Lqgam
    Mi mnogo qsno , 4e e taka Nie pu6a4ite trqq da se podkrepqme nali taka

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Е ти добре,че ни каза,защото ние незнаехме.

Re: CIGARITE UVREJDAT ORGANIZMA NA CHOVEKA

Цитирай Първоначално написано от SPORTISTA
    SPORED MEN CIGARITE SA PALNI GLUPOSTI SPORED VAS NEE LI TAKA!! DANO IM UVELICHAT CENITE OSHTE TOLKOVA

da tva stana mn tapo...q nqkoi dori go pravqt za da badat interesni no po toq na4in nqma da stanat..abe nz..ama az li4no gi mrazq
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Град
    SAMOKOV OLE
    AZ NE PUSHA I NIKOGA NQMA DA POMISLQ ZA TAKOVA NESHTO VIE KVO ISKATE PRAVETE MEN NE ME ZANIMAVAITE S GLUPOSTI
    SEX,BASKET

Фен
    Град
    Добрич
    Az ne pu6a i se radvam za koeto,6toto ne si struva da si trovi6 organizma s tiq gadosti.No az nali sum si dobre,kvo mi puka za drugite,kvoto 6tat da praqt.Vajnoto e,4e az sum imala razum na vremeto i osuznah,4e nqma smisul ot pu6eneto,ama nikakuv smisul nqma.
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Голям фен
    Град
    София
    То си е така,но най-лошото е че самите пушачи незнаят нищо за последствията от пушенето освен да кажем за рак на белите дробове
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

taka narechenite "Pushachi" trqbva da poseshtavat komunata shoto tqhnoto nqma spirane eto tova e tochnoto naimenovanie na narkoman

jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto

[wan`a`doo]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    То си е така,но най-лошото е че самите пушачи незнаят нищо за последствията от пушенето освен да кажем за рак на белите дробове
    Е аз например като знам за далеч много повече неща от рак на белите дробове? Тва нищо не променя...продължавам да пуша,че даже и цената 2и60 не ме спира

Фен
    Град
    mircmax
    To vseki znae 4e sa vredni, ama ti kato ne pu6i6 kvo se zlibi6 na pu6a4ite , az pu6a i ne iskam izob6to da digat tzigarite , a ako ne pu6eh hi4 niama6e da mi puka za pu6a4ite.
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си