Цитирай Първоначално написано от strange__
Не съм съгласна,че не можеш да мразиш родителите си!!!Кво,ако баща ти е някво извратено к*опеле,което те малтретира по ВСЯКАКЪВ начин,тогава кво...ше го боготвориш или... А майка ти и тя е неква овца... Не се изказвайте неподготвени,защото не всеки родител заслужава уважението и обичта на детето си Аз моите родители си ги обичам и въпреки,че понякога мн им се ядосвам осъзнавам,че правят всичко по силите си аз да съм добре
А в конкретната ситуация..ми кво да ти кажа,ако е толкова тежко изчакай още малко...на 18 се пак вижда му се края
ти си супер зле.родителите трябва да се уважават.мога да ти кажа че е точно обратното някои деца не заслужават обичта на родителите.не стига че са се грижили за теб и още се грижат бърсали са ти гъза,издържат те,кинти ти дават и от теб се изисква само добро отношение към тях.колко по-добре е за тях с парите си да си купуват нови дрехи да ходат на почивки и да те остават да живееш в мизерия щото си някъв келеш.и кво си мислиш че кат станеш на 18 ше се махнеш и сичко което те са ти дали ше го зарежеш,щото можеш да се оправяш сам и можеш да почнеш от нулата.ми ако не бяха майка ти и баща ти теб нямаше да те има тва е най малкото.
иначе по въпроса-пич баща ти е малко дръпнат и според мен преувеличаваш.и не е нужно да друсаш и да те арестуват за да те мислят за лошо дете.не му се мяркай много пред очите просто