Mi....zna4i pak sam si az...ami..kajete mi prosto kvo da se pravi kogato prosto ti e pisnalo ot absolutno vs...kato se zapo4ne ako 6tete ot qdeneto i se stigne do...daskaloto i t.n....nz moje bi e vremenno...moje bi sega taka si mislq...za6toto ne sam osaznala kakvo vsa6tnost e jivota....no..kogato 4ovek izpadne v takova polojenie...nezavisimo na kolko e...vs ti se stryva tolkova tapo i bezsmisleno...tolkova ednakvo...pisva ti ot vs...bykvalno vs...no kakvo da pravi6 kogato...si zaobikolen po4ti edinstveno a moje bi i izcqlo...ot..licemeri i izpolzva4i koito gledat samo kak da te iztiskat do max...da ti napravqt mrasno...koito govorat za garba ti a pred teb se kalnat v iskrena obi4 i priqtelstvo...osven vs tova kato se dobavi makar i dosta banalnoto problemi s roditelite...kajete mi kak da se izmakne6...moje bi ima hora koito darjat na teb..koito sa gotovi da ti pomognat...koito se qvqvat kato svetal la4 v ina4e taka tamnata i...bezsmislena atmosfera na jivota...no vapreki vs...ponqkoga prosto ti idva da zareje6 vs i...prosto da iz4ezne6 nqkade...da se skrie6 ot vs...no..i tova e nevazmojno...i kakvo ni ostava v takiva momenti?...edinstveno da se narevem i...da se nadqvame 4e 6te mine po skoro...4e vapreki vs...moje bi ima nqkoi koito 6te ni pomogne...4e trqbva da sme dovolni i na jivota koito vse pak imame...za6toto ima i...hora v po lo6o polojenie ot na6eto...nz za vas no...v podobni momenti...naistina mi idva da se gramna nqkade ...za da se svar6i vs...no povqrvqite mi ne e tolkova lesno i da se otarve6 ot celiq si jivot...da prenebregne6 vsi4ko i vseki...i..otnovo se spyska6 po 6ibaniq si jivot...opitva6 se da jivee6 normalno..kato drugite...postavq6 si celi..koito yj da osmislqt jivota ti...i taka...do sledva6tiq ti takav moment...a ako si kasmetliq...toi nqma da se povtori...prosto 6te si jivee6 taka ...dokato nqkoi den...ymre6...kvo da se pravi...jivot...verno e 4e e edin...verno e 4e...trqaa da si go izjivee6 dokrai kakto ti iska6 no...ponqkoga prosto...ti idva v mng...NO...ARE STIGA TOLKOVA...NEKA SE OPITAME MAKAR I TREVIALNO DA PRODALJIM NAPRED....DA SI IZ4IVEEM SKAPANIQ JIVOT...VSE PAK KAKTO SI IZBEREM...I...TOVA E...PROSTO...TOVA...