.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: бихте ли

Голям фен
    Град
    Compton

бихте ли

отишли на сляпа среща

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    a 6e mi obqsni6 li kvo e slqpa sre6ta
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Варна,Морето
    ами с едно момче така се запознахме и се получи хубаво..даже е от този форум...а сляпа среща е среща с човек,който не познаваш,а даже понякога и на снимка не си виждал//

Не. Кой знае какъв изрод ще срещна!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Не...аиде да не казвам никога...защото нали занете никога не казвай никога ~
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    oooo,ne saMO AKO GO POZNAVAM SUPER DOBRE I SAM GO VIJDALA PONE NA SNIMKA INA4E NEEEE
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Фен
    Град
    Монтана
    Зависи колко е сляпа :P Ако сам виждала снимка и въпросният човек ми е допаднал ..защо да не отида Ако пак не сам ..определено ще се старая да го опозная добре преди да си оредя среща с него..От личен опит знам че срещите без снимка са..хм..грр не искам да се сещам. Малко кофти се получава ако човека не ти допадне но какво да се прави..случва се. И все пак който е решил да ходи по такива "слепи" срещи е добре да внимава
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Фен
    Град
    BlondLandia
    Да, бих. Ако човека не ми допадне .. може да се сприятелим само. Ако ми допадне, ще имам повод да казвам, че любовта наистина може да бъде и сляпа.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

да, ходила съм , ама като лапета с една моя приятелка..срещнахме се от чата с един.ама нищо особено не стана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си