- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo predpo4itate???
Ми истината,каквато и да е тя!![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Истината пък после ще съм най-големия непукист на света...
Istinata .. kakvato i da e tq.. Iskam da znam istinata..
po -dobre istinata otkolkoto lujata!100000000 puti po-dobre
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
ПодкрепямПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
predpo4itam gor4ivata istina.po dobre da znam vsichko kakto e.....a ne da se zalagvam.krasivata laja rano ili kasno prichinqva bolka
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
znam kakvo e da boli,no po dobre taka,ot kolkoto v luja-i rima ima breine e hubavo da si lugan-tazi luja...kolko shte trae???....ISTINATA est no ne pojelavam na nikogo da mu se sluchva(slu4iano)da izbira :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Истината много ясно![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
estestveno 4e istinata,kolkoto i gor4iva da e.obi4am da sym direktna s horata kakto i te s men.ta nali vsi4ko koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni...koi e syglasen s men?...
И двете,зависи от случая.
Винаги са ми повтаряли, че истината е за предпочитане, макар и от нея да боли...От всичко преживяно дотук обаче бих казала, че ми писна от тази истина...И като се замисля сега, май предпочитам не винаги да знам какво става в действителност...Невежеств то е блаженство![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Мисля,че истината,но то си зависи и от ситуацията...
Предпочитам горчивата истина. Колкото и да боли поне знаеш, че това е реалността. И би те заболяло много по-малко, отколкото една красива лъжа, която рано или късно се разрушава. Не е необходимо човек да живее в един измислен свят, който в един миг изчезва. Та нали всичко, което не ни убива ни прави по-силни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Gor4iva istina
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Az darja vzaimootnosheniqta mi kakto s priqtelite mi, taka i s polovinkata da sa qsni. Ako ima neshto da se kazva - neka se kaje kolkoto i da e jestoko, po-dobre e da se kaje istinata otkolkoto da se jivee v nqkakav izmislen svqt, koito rano ili kusno shte se sruti i to samo v/u teb!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Горчивата истина...аз см реалистка и предпочитам да живеч в истинския живот отколкото в измислица!
Зависи.Може би истината,защото лъжата рано или късно излиза на яве.
![]()
Ами аз лично предпочитам горчивата истина.Колкото и да ме заболи от нея по-добре да я знам и да съм наясно.Да няма напразни надежди и заблуди.Все някога истината ще излезе наяве и колкото по-късно, толкова по-зле и по-болезнено...И въпреки всичко, понякога ми идват в повече горчивите истини и затова съм помолила приятелите си поне веднъж да ме излъжат, за да бъда(макар за миг)щастлива![]()
istinata .. kakvato i da e.. predi ne znaeh kakvo e da me lujat no kato razbrah... ne iskam da se povtarq![]()
Vinagi sum predpo4itala istinata i sum go kazvala na priqtelite si... Dori da znaqt 4e 6te me naranqt vinagi sa mi kazvali ne6tata takiva kakvito sa, parvo za6toto e nai dobre da nau4a "istinskata" istina ako moga taka da se izrazqi vtoro za6toto ako sa sgafili s ne6to i mi kajat, to 6te znaqt 4e vinagi mogat da raz4itat da im prostq i da ocenq tova, 4e sa bili 4estni s men
![]()
Мене ме нема в целата схема..