.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Да и кажа ли ?

Не съм с ника си защото във форума влизат хора които ме познават.

Проблема е там, че съм скаран с най-добрата приателка на момичето което харесвам.Попринцип с нея си лафиме смеем се и т.н(с момичето което харесвам) но нищо повече, а ме е страх да предприема каквото и да било заради проблема с приателката й.И просто се чудя дали да и кажа че я харесвам защото все си мисля ,че ще ме отреже Как мислите вие.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Tova e kofti... Suvetvam te da i kaje6, 6toto ni6to ne gubi6 po toq na4in i 6te si naqsno s 4uvstvata i kum teb a ako ima takiva, nqma da i popre4i da e s teb dori i s priqtelkata i da ste skarani Uspeh
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Голям фен
    Ami kaji i shtoto smqtam che kato znae che s pr.i ne se razbirate nqma da q poslusha ... shte poslusha sarceto si
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Няма какво да се обясняваш. Постъпи както намериш за добре! \/
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Голям фен
    ami..chowek nishto ne gubish ako i kajesh,no pri powecheto momicheta e taka,che ako si skaran s ednata..towa 100% shte reflektira warhu otnosheniata wi s drugata..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

i az qvno trabva da se prisuedinq kum ob6tite mniniq ...
    po dobre i kaji
    taka 6te e nai-dobre
    i kusmet vse pak dano stane [-o<
    love is name
    sex is game
    forget the name
    play the game

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Кажи й!.Ако тя не резбере за това,което изпитваш към нея и ти продължаваш да изпитваш страх от отговора й,едва ли някога ще бъдете заедно.Чувствата не трябва да се натрупват скрити в теб,те трябва да се показват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си