.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Но наистина набожните нямат нужда да се вричат пред Бог, според мен, защото ако се обичат истински, той ги е благословил отдавна...просто мнение.
    Бейби,точно това е идеята,ако си поне малко набожен да се вречеш пред Господ..
    http://www.pravoslavieto.com/docs/brak_i_semejstvo.htm - тук можеш да прочетеш какъв голям смисъл има брака в Православната ни църква

protiv . braka razvalia vsi4ko ...

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Един документ с нищо не ми гарантира вечната любов.
    2. Един документ не ми гарантира разбирателство.
    3. Един документ не гарантира щастие.
    4. По време на цялата тази церемония уж влюбените се вричат, но те трябва да обръщат внимание на всички други и не им остава време един за друг.
    5. И след цялата тази простотия трябва да правят секс, който уж е най-хубавия в живота им, а нямат сили за нищо.
    Ето за какво си говорим
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Мн съм малка да мисля за такива неща
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Ще направя няколко уточнения и пак ще използвам любимото ми изброяване:
    1. Почти нямам приятели.
    2. Не съм религиозна. Изобщо.
    3. На мнение съм, че любовта е нужно да се докаже само пред този, когото обичаш.

Guest
    Остро съм ПРОТИВ!Най-малкото защото е отживелица,при това голяма.На всичкото отгоре съм религиозен,но просто според мен няма смисъл,защото след време обичта си отива и остава някакво УВАЖЕНИЕ.Кажете ми възможно ли УВАЖЕНИЕТО да замени ЛЮБОВТА?А когато се омъжвате /оженвате обещавате,че ще обичате човека FOREVER!!!
    =====>Лъжете пред самия Бог!?Е,къде е смисъла в брака,питам аз?

Остро съм ПРОТИВ!Най-малкото защото е отживелица,при това голяма.На всичкото отгоре съм религиозен,но просто според мен няма смисъл,защото след време обичта си отива и остава някакво УВАЖЕНИЕ.Кажете ми възможно ли УВАЖЕНИЕТО да замени ЛЮБОВТА?А когато се омъжвате /оженвате обещавате,че ще обичате човека FOREVER!!!
    Лъжете пред самия Бог!?Е,къде е смисъла в брака,питам аз?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами аз съм за...не мога да изтъкна някакви свръх необирими доказателства, но брака е създаден за да стават хората наистина едно семейство.

Град
    podir surceto na edin 4ovek
    zavisi-ako e za pari ili nqkakvi dokumenti i t.n. sum protiv,no ako e za radi lubov estestveno 4e sum za,no puk kakto kazat nqkoj ot vas-kakvo mi garantira edna hartiika?kato mu dojde vremeto 6te re6a sama za sebe si
    vqrvaj za da vidish!!!

spored men nqma zna4enie dali ste skliu4ili brak ili e. p[onqkoga horata ne skliu4vat brak poradi finansovi problemi.
    spored men e po vajno tova obi4at li se 2ma du6i a podpisa koito 6e sloji6 v saveta naistina ne garantira ni6to no vse pak vseki pravi kakvoto si iska....
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

spored men nqma zna4enie dali ste skliu4ili brak ili e. p[onqkoga horata ne skliu4vat brak poradi finansovi problemi.
    spored men e po vajno tova obi4at li se 2ma du6i a podpisa koito 6e sloji6 v saveta naistina ne garantira ni6to no vse pak vseki pravi kakvoto si iska....
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

ZA SYM ! oba4e bez cyrkoven brak :} pred gospod ne se zari4aM :P za ne6to koeto ne sym sigurna 4e shte izpyLnq ..

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Аз съм твърдо ЗА!!!Особено за църковните бракове...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    след време децата ми да не ме питат: Тате, ти обичаш ли мама?? Тогава защо не сте женени...
    Децата са много груби едно с друго, наистина. Има логика. Но това става, защото хората без брак не са приети от обществото. И дете, което обижда друго, че е копеле, защото родителите му нямат брак, е възпитано така от родителите си.

Повече от фен
    за брака съм.и със и без брак любовта си остава същата.тогава какво ви пречи?!?или няма да го направите само защото е отживелица,старомодно и т.н. а вие обичате да сте модерни.съгласна съм с експлойтид

Голям фен
    az sum twurdo ZA braka,nai-malkoto,zashtoto ne iskam decata mi sled wreme,jiwot i zdrawe,da sa bezbrachni,demek nezakonni..puk i za kwo triabwa da se prawim na "moderni",braka sashtestwuwa ot panti weka,i izwednuj "morednite" mu se protiwopostawiat.PHA !
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Mi az sam na 15 godini i v momenta ne mi puka ko shte stava sled 2-3 godini tai che ... Obache ne mislq che 1 dokoment ili halki ili obet sa neshto sashtestveno zashtoto ako dvama dushi se obichat ne im trqbva nishto drugo

Мега фен
    Аз имам халка и това, че не е златна, не я прави много по-различна.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Zashto da se omyja? Za da se razveda po-kysno i da osyznaq, che sym propilqla nqkolko godini ot jivota si li? Ne mi se iska. Edinstvenoto hubavo na braka, spored men, e, che kara horata da se potrudqt malko poveche nad problemite vyv vryzkata si. Inache vinagi moje da nqkoi ot dvamata da si trygne, kogato mu skimne.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си