- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОБЛЕМ !!!!!!!!!!!
Дали,знам че ще ми се разсардиши знам че не обичаш да пиша за нас,ама това вече си е проблем!
ЗА ЧЕТАТЕЛИТЕ
Ситуацията при нас е следната,ще се опитам накратко да ви я обясня.
Ние двамата сме от различни градове,вразката ни е почти на половин година.......
Проблема е там че имам чуството че неозначавам нищо за нея.......
Да запозна ме с техните......ДОБРЕ
Но кажете ми,нормално ли е аз да не познавам нито един/а нейн приятелиНе само това,когато варвим по центара тя ме кара да минаваме в по забутаните улички,карам я да ме заведе на някое по посещаемо кафе......НЕ!Викам и айде на диско,тя пак не (Имам познати с който сам скарана)Постоянно ме моли да не чатя с никой който тя чати,като и взема гсма и побеснява докато не й го варна,винаги ходи с компании в които женското присаствие почти го няма,днес пратила СМС на някаф познат,но убаркала номера и го прати на мен,смса започваше Sexyy... и после още някфи мили думички,невярвящи за момиче което уж си има приятел,още нещо,от 2-3 месеца поне нито веднаж неми е званнала,винаги аз звъня,изобщо не иска да ме чуе,а аз се
само като я чуя,ползваме Skype.... от сумати и време вече си взима микрофон.....И винаги като стане вапрос за сичко това и тя "ТИ САМО МЕНЕ ОБВИНЯВАШ,СЕ АЗ САМ ВИНОВНА" и се
,и се здухвам,спирам да и говоря,ама КАК ДА СЕ ЧУСВСТВАМ АЗ ВЕЧЕ,КАК,КАЖЕТЕ МИ,тфа нормално ли е нашето............КАЖЕТЕ НЕЩО,ДАЙТЕ САВЕТ НА НЕЯ,НА МЕНЕ,ЩОТО НИЕ ДВАМАТА НЕМОЖЕМ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ПО ТАЯ ТЕМА
![]()
ПИШЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕ НИ Е АДСКИ ЗДУХАНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE
Em ochevidno krie neshto ..
Може би ще ти стане кофти,но погледни реално на нещата!В началото на всяка връзка двойката иска да се покаже пред всички и най-вече пред приятелите си и познатите.За половин година "връзка" (защото за мен вашето не е връзка)би трябвало да си познавате приятелите.А това,че те е запознала с техните не е от толкова голямо значение.Не казавам,че е маловажно,но е второстепенно.Даже може да го е направила,за да я пускат до по-късно или да и гласуват по-голямо доверие...Не знам.Но тя не те зачита като нейната половинка,като човек,когото обича и държи на него!!!Срам я е от вашата връзка,не те запознава с приятелите си...Тя не те взима на сериозно.Даже не иска да говори с теб!Вземи се в ръце и я одрежи!Спри да се унижаваш и пренебрагваш, и не прави никога компромиси със себе си!Досега да съм и била шута на тая смешка недорасла явно!
Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!
Пич,няма да я бъде тая връзка.Още като си получил оня смс трябвало да и кажеш край и че не може повече така.Ако тя те обича ще се опита да те задържи ако ли не прав и` път...То разбирам да ходите месец-два ама още да не знаеш за приятелите и при полувин година връзка тва си е връх на сладоледа.Чесно да ти кажя май си има друг...като минавате по по-забутаните улички,не ходите на диско и на кафета...аве заебия.Дано да осъзнае грешката си и да я поправи...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Да бе как така ще обърка номера,като изпраща смс-а от нейния GSM?Тая указател няма ли?Вскички номера са толкова различни.Според мен това го е направила нарочно да ти покаже нещо -пък от там нататък сам си прави изводите.![]()
тва за номера е напълно възможно,и аз съм бъркала номера!а за другото...мн съжалявам,но и аз мисля,4е с вашата връзка е свършено...но пък в крайна сметка кои сме ние,4е да казваме такова нещо?просто говори с нея,ще изтърпиш малко скандали,ред сълзи,ред сополи,но пък накрая ше се разберете..!а иначе проблема според мен е тръгнал от там,4е като сте в разли4ни градове реално погледнато тя може да се среща с друг и да прави неща,които няма да ти харесат..Може ви затва ти отказва предложенията да излезете в нейния град и тн..
Еее много сте крайни всички тук. Човека иска да му дадете съвет, а вие му казвате че с връзката му е свършено. Според мен трябва да седнете и сериозно да си поговорите. Да си изясните кой какво иска от тая връзка и дали ще я бъде за по нататък. За номера и на мен ми се е случвало, съмнявам се да го е направила нарочно за да те нарани. Не знам... ситуацията е сложна и вие двамата заедно трябва да вземете най-правилното решение, защото когато в една връзка се появи съмнението, тогава определено нещата не отиват на добре...![]()
DA VE...POLOVINATA NE6TA DORI NE SA VERNI, estestveno mene izkara vinovnata, az sum gadnata ku*4ka...a ti kfo a...nqma6 vina li...nikfa vina...ooo estestveno, za6toto si adskiq egoist i vinagi iza vsi4ko az sum vinovna i nikoga ne tursi6 vinata v sebe si...![]()
![]()
Za6toto mi pisna men da obvinqva6 vinagi i za si4ko, i da 4aka6 sujelenie i redovno az ti se izvinqvam...i samo gluposti govori5![]()
Tfa ako sa gluposti az sam pedal![]()
A zakfo ne vleze6 ot svoq si profil A?![]()
Закво не се видите и не си решите проблемите ,ами само се излагате и занимавате форума с глупости ?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
E............
vsi4ko svar6i okon4atelno ve4e![]()
vupreki 4e q obi4am![]()
aide 4a0 na vsi4ki wi koito se poma4iha da pomognat![]()
IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE