.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Lubovta

KOTKATA_17
    Guest

Lubovta

Kajete obi4ali li ste ?Kakvo 4ustvate kato obi4ate?Vas obi4ali liu sa vi i kak go razbirate ?

Guest
    Като ти се случи ще разбереш и няма да питаш.Чувствата са строго индивидуални и лични и не могат да се обясняват на думи

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Kajete obi4ali li ste ?
    Да, и то много силноKakvo 4ustvate kato obi4ate?

Когато съм с любимия човек сякаш врмемто е спряло,сякаш се намирам във един красив сън от който не искаш да се събуждам,сякаш ме е омагъосала най-вълшебната магия и бих искала винаги да останана във нейния плен

Vas obi4ali liu sa vi i kak go razbirate ?
    Да,обичали са ме.Познавам го защото сърцето ми го подказва.Пък и действията му са достатъчно красноречиви

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Обичала съм и съм била обичана. Чувствата трудно биха могли да се изразят с думи... Само сърцето знае какво е любовта...

Ами да обичала съм..билка съм обичана...любовта е нещо неверояно,незабравимо...стр ахотно.Няма нищо по хубаво от това да си в преградките на човека,който обичаш
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като ти се случи ще разбереш и няма да питаш.Чувствата са строго индивидуални и лични и не могат да се обясняват на думи
    Явно понякога гостите разсъждават по-добре от форумците...
    По темата - аз съм обичала и обичам, мен са ме обичали и ме обичат, но само приятелски...За мое съжаление до сега не съм намерила никого и не съм сама, но за това пък съм адски самотна Поради същата причина не мога да кажа какво чувствам като обичам, но не вярвам да може да се опише по някакъв начин. То е почти като илюзия...Някак си нереално, свещено, не се описва. Няма какво да му разбираш, Любовта се казва, доказва, усеща и чувства - само така може да е пълноценна.

Град
    podir surceto na edin 4ovek
    obi4ali sa me i az sum obi4ala i vse o6te obi4am,a kakvo 4uvstvoto ne moje da se opi6e s dumi,a ako iska6 da razbere6 go izpitaj
    vqrvaj za da vidish!!!

Град
    Sofia grad
    [i]Любовта ме е погълнала, вече знам какво е чувството. Тя е онова чувство, което всеки е преживял, преживява или ще преживее. Освен щастието любовта в малко случаи носи болка и мъка. Любовта ме кара да се усмихвам, да съм радостна и весела, да гледам с оптимизъм над нещата, да ги преценявам и да се замислям над тях. Любовта е копнеж,живот, предизвикателство, което съм избрала, свързано с много препядствия. Свързана с приятелството и доверието любовта става по-силна и чувствена. На свой план тя не остава незабелязана. Когато си влюбен всеки го забелязва по много начини. Любовта може да отнеме чувството за концентрация (за известно време),апетита,намръщената физиономия, но може да ни направи по-щастливи и усмихнати, общителни, лъчезарни и да ни дари с множество прекрастни моменти. Когато видя своя любим се размеквам и потрепвам от щастие, очите ми засияват с любовен блян, тялото ми шепне с нежни думи, а лъчезарна усмивка проблясва и огрява лицето ми. Всичко издава моята любов към него. Постоянно искам да е до мен,той живее дори и във фантазиите ми. Ставам и си лягам с мисълта за него, не спирам да си задавам въпросите: "Къде и с кой е сега?","Какво прави?". Не желаното чувство "Ревност" ме е връхлетяло и аз се опитвам да се преборя с него. Но дали ще успея? Винаги ли когато има любов има и ревност?

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Само сърцето знае какво е любовта...
    Napulno sum suglasna
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

малко ми е неудобно щото гледам че само момичета пишат по тази тема, ма нищо
    та значи по въпроса за любовта..обичал съм и съм бил обичан..найстина любовта неможе да се опише с думи!
    и като обикнеш някой ше разбереш какво е чувството а ако и тои те обича ше си на седмото небе обещавам ти го ! :P
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амии според мен любовта е нещо ,което не може да се опише.
    Изпитвала съм и съм сигурна,че едно момче ме обича не ме питай как съм го разбрала ,то е ясно повярвай ми

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    обичала съм.. обичам..и ще обичам
    била съм и обичана,но не от същия човек,когото аз обичам...или поне така мисля
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Sofia grad
    Любовта ме е погълнала, вече знм какво е чубството. Тя е онова чувство, което всеки е преживял, преживява или ще преживее. Освен щастието любовта в молко случаи носи и болка, и мъка. Любовта ме кара да се усмихвам, да съм радостна и весела, да гледам с оптимизъм над нещата, да ги преценявам и да се замислям над тях. Любовта е копнеж,живот, предизвикателство, което съм избрала, свързано с много препядствия, но въпреки това тя е сладка не само защото е прекрасна, а защото съм я спечелила. Свързана с приятелството и доверието любовта става по-силна и чувствена. На свой план тя не остава незабелязана. Когато си влюбен всеки го забелязва по много начини. Любовта може да отнеме чувството за концентрация (за известно време),апетита,намръщената физиономия, но може да ни направи по-щастливи и усмихнати, общителни, лъчезарни и да ни дари с множество прекрастни моменти. Когато видя своя любим се размеквам и потрепвам от щастие, очите ми засияват с любовен блян, тялото ми шепне с нежни думи, а лъчезарна усмивка проблясва и огрява лицето ми. Всичко издава моята любов към него. Постоянно искам да е до мен,той живее дори и във фантазиите ми. Ставам и си лягам с мисълта за него, не спирам да си задавам въпросите: "Къде и с кой е сега?","Какво прави?". Не желаното чувство "Ревност" ме е връхлетяло и аз се опитвам да се преборя с него. Но дали ще успея? Винаги ли когато има любов има и ревност?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си