- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daite mi suvet pls
Hi na vsi4ko imam problemharesva,m edno mom4e i toi mislq 4e me haresva no haresva i dr osven men.V4era v diskotekata mi kaza 4e pove4e ne iska da e s men ama lse d tav mi kaza 4e se e oburkal.Ve4erta kato si pisahme mi kaza 4e trqbva da re6i s neq ili s men da e a az nemoga da svalqm mom4eta poprincip men me svalqt kakvo da pravq za da e s men aaa dnes s nbeq 6te izliza ne kafe
![]()
Остави го да реши с коя иска да е. Все пак не трябва да позволяваш да си играе с теб и да бъдеш втората. Ако избере другата, по-зле за него... Все пак има толкова много момчета![]()
Дай му свобода...не го търси нека той си реши какво да направи и с коя иска да бъдеУспех
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Момчето има нужда от време,тва е цялата философия.Няма нужда да се надпреварваш с другото момиче,коя първа ще го свали всякаш сърцето му е некъв ловен трофей.Явно е объркан-ами остави го да помисли,не го преследвай,не му се обаждай,изчезни за малко от живота му.Ако има чувства към теб,той ще те потърси![]()
Da taka trqbva da napravi6 toi sam 6te te potursi
Напълно съгласен.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
Zareji go tozi..,ako te hareswashe tolkowa niamashe da ima 2ra..az sum na principa ili edinstwena ili nikoia za dadeno momche..wse pak ti reshawash..![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Oburkal se bil.Kolko oburkani hora ima,jal da ti stane.TEGLI MU 4ERTATA![]()
Според мен тоя човек щом е толкова несигурен не е за теб! Както казаха другите ти не си стока и предполагам, че няма да приемеш функцията-когато искаш ме потърси, чакам те-тъй че обясни му работата и щом е толкова ненаясно той със себе си-тегли му чертата както казаха преди мен
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
и азПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Da dnes zagubih mnogo to4ki durjah se super tupo ve4e mai nqmam nikakuv 6ans!!! A sega za6to pla4a sama si go napravih![]()
![]()
![]()
Az su6toПървоначално написано от valantain_love
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Abe eii kak taka si zagubila to4ki q se stqgai bori se za lubovta bee nqma da se izlaga6![]()
LuBovTa E sLqPa!!!