- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?!?
Харесвам си много едно момиче-тя е пълна противоположност на повечето днешни момичета -добра,скромна,красива с чувство за хумор и винаги те изслушва и ако може помага дали със съвет или действие зависи за какво става дума.Не е надута ,не се мисли за БОГ и за нещо повече от нас момчетата ,дори ни уважава и понякога защитава..тя е 12клас ,а аз завършил..и 2-та се обичаме ,но ТЯ си има друго гадже,веднъж сподели ,че не го обича,ама е с него заради една цел на 22.05 ,но ако го напусне детската й мечта отива по дяволите..каза че като мине май ще сме заедно и това момче ще го напусне-имала го само като брат и до секс с него не е стигала ...а ако съм съгласен през тези няколко месеца да сме заедно,обаче тайно ..а това много ме измъчва -знам ,че тя ще го напусне,веднъж го направи заради мен,ама аз сгафих итя отново се събра с него преди 2-3 месеца..повече ми е кофти ако сме заедно тайно някой все ще ни види ,града ни е малък и да не я загубя по този начин и да и разваля бъдещите планове..а ако не сме заедно засега по този начин тя може би ще се помисли ,че не я искам ,че не я обичам (а това въобще не е Така) и нз ...дайте съветглупак съм нали?
![]()
Чакай малко така и не разбрах каква детстка мечта и защои е с него като обича тебе?!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не си глупак,просто си влюбен,а тва е тежка тиагноза.Не знам,ама доста е смешно да ходиш с някой за да си изпълниш детската мечта,пък и да има и ден насрочен за скъсванеНо както и да е -ако си убеден че мацката наистина те харесва и изпитва чувства към теб,бди до нея,показвай й колко много значи за теб,прави я щастлива и й подари най-ценното-подари й сърцето си.Няма да ви е лесно да се криете,ама дано издържите на тва.Айде дано поумнее и скъса с гаджето си,че тва нейното наистина е глупаво
![]()
Ти защо не и обясниш, че и ти може да й бъдеш кавалер на бала?![]()
Левски шампион але але!