- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли с няколко на жеднъж???
Всеки се пита дали е редно с няколко момичета/момчета на веднъж????
![]()
Първо тва е за раздел СЕКС!!!И второ всеки има право на вкус...Аз лично обичам да съм само с човека,който обичам и да не го деля с никоя...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
За мен не само че не е редно,ама дори не е нужно.Когато съм с един човек,значи той ми дава всичко от което се нуждая.Ако настъпи момент в който се опитам да потърся навън,това което той не ми дава,значи просто няма защо да съм с него.Никога не съм ходила с повече от едно момче наведнъж и не смятам да го правя![]()
Nai dobre e da si samo s edin za da mu otdade6 cqlata si obi4.
Не е работа да ходиш с две. Постоянно те е страх, че може едната да те види, докато си с другата.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Biv6iq mi mi pokaza, 4e moje da bude s 2 na vednuj... =D>![]()
E, sq i ass 6e mu pokaja, 4e moga, ve4e imam i povod da go napraq![]()
danke i az taka mislq nqma misul da si s dve!!!![]()
^^kotenceto^^,темата не е за раздел секс,а си е точно за тук![]()
по тематане,не бих ходила с 2 момчета наведнъж(макарче голям залък лапни - голяма дума НЕ казвай
),но просто не искам да живея в страх,не искам като излезна с едното гадже и да треперя,че другия ще ме види,а и не бих си играла така подло с чувствата на хората
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
тъпо е
няма смисъл
от къв зор ще ти е да ходиш с две баси...![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Не си заслужава...Мисля, че е хубаво да насочиш чувствата си към един човек
иначе всичко друго си е просто секс.
tova e naj 6ibanoto i tupo ne6to na sveta.az naprimer ne moga da sum s dvama-6te se 4uvstvam guzno,a i 6tom sum s edin sum si s nego!!!!!
vqrvaj za da vidish!!!
Spored men e tupo taka,za6toto ne e li po-hubavo da obi4a6 niakoi i da si smao s nego,ot kav zor 6te go deli6 s o6te 2 ili 3
.Az predpo4itam da izbera mejdu tiah,otkolktoto da si igraia s 4ustvata im.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i duma da ne stava ... kogato obi4am obi4am samo edin s cqloto si sarce kogato nqkoi me obi4a iskam da obi4a samo men v protiven slu4ai ...![]()
![]()
i spored men nqma smisal da si s dvama ili s dve.
ako naistina darji6 na nqkoi ne go naranqvaio i unijavai po tozi na4in.
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
аз смятам, че човекът се различава от повечето животни по това, че е моногаменкогато обичаш някого, ти си само с него и точка. Нищо не може да оправдае наличието на допълнителни "забавления".
Друг е въпроса, че може да ходиш с някой, който само ти е симпатичен и нямаш чувства към него..тогава може малко да му изневериш![]()
...или да го оставиш и да тръгнеш с друг дето ти е по-симпатичен :P ма да ходиш с по няколко си е затормозяващо и няма никакъв смисъл
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
няма смисъл,накрая от два стола на земята![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Попринцип не е много редно. Но донякъде е яко.
Има доста голяма тръпка![]()
Не ме привлича идеята, а и не трябва да си играем със сърцата на хората...нали уж ги обичаме,а и все пак бих си представила обратната ситуация и ...мерси![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Може!!! Ако си жена му се вика курвенска работа. Ако си мъж, значи си Пич и нищо лошо няма в това.
хаха то по-принцип е така !Първоначално написано от Karlos
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Mi ne e redno razbira se.Ina4e moje bi v na4aloto e qko,dokato ne razberat de i togava ostava6 sam.Po-dobre ne probvai da si s nqkolko navednuj!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?