molq vi mi prepora4aite nqkakva hubava spirala do 50lv. :P
v avon ima hubavi i sa dosta pod 50 lv pak si varshat chudesna rabota)
Zashto trqbva da e tolkova skupa!V Bonjour ima mnogo hubavi spirali na Bourjoi,Maxfactor,Maiballine...i sa do maximum 20lv!Ina4e ako durjish spiralata ti da e po-skupa(koeto ne mislq da 4e si zaslujava) razgledai na Esree Lauder!
mi ne e zadaljitelno da e mn skapa,a da e hubava e vajnoto
Избери си някоя от по-хубавите марки Manhattan, Revlon и др, Но ако са ти чивствителни очите, нищо няма да помогне. По-добре си купи боя за мигли, ефекта е същия, но изглежда естествено.![]()
ммм,аз си ползвам на Oriflame и съм повече от доволнана Manhattan наистина са много добри
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
estee lauder са много хубави също и lancome
nai hubava spirala za obem e zlatnata na yves saint loren-45 mislia 4e be6e...koi kvoto 6te da govori tva se nari4a spirala niama da sajelqva6!
loreal-"volume shocking", ima i edna mn hubava na "estee lauder" :P
Estee Lauder,Revlon,Yaves Saint Loren съм ползвала и съм невероятно доволна.
ami az sam polzvala vsqkakvi, no nai-dovolna sam ot Manhattan i Maybelline
AKO OBICHASH EDIN CHOVEK SHTE MU DADESH NAI-SKUPOTO SI, A AKO TOI TE OBICHA -NIKOGA NQMA DA TI GO VZEME! ! !
ахахахахаха 50 лв лудо ли си?Тея на avon действително са много хубави сега си взех daring curves за 7 лв и е напвао супер също на максфактор са хубави и сам към...13-14 лв
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
loreal double extension
Зависи каква искаш да е . Има спирали , които разделят миглите , които ги извиват или просто придават обем . Аз лично използвам една спирала на "Майбълин" в синя опаковка и съм много доволна - извива , придава обем и ми разделя косъмчетата , само че е на свършване за жаллост , но ще си купя новичка !![]()
na Dior,no e 60 zlatnata opakovka.Na Givenchy sa strahotni.
мойта свършиПървоначално написано от Taina{}
![]()
L`OREAL TELESCOPIC.Ползвам такава и съм доволна от нея.Цената и е от 20 до 30 лв.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
аз ползвам тая най-новата на ейвън-със синята четчица където е.. но мн се разтича![]()
L'Oreal, Lancome,Chanel,Yves Saint Laurent,Dior... Въпрос на вкус!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
http://www.maybelline.com/images/pro...s/750TD_xl.jpg
Аз много харесвам тази спирала, която е около 10-12 лв.Ако си мислиш,че цената определя качеството не е така...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
за какво ти е толкова скъпа спирала, като например тази на Maybelline с извитата четчица е страхотна и струва около 10лв.
Чалъма на спиралата е в майсторското нанасяне и свястната четчица, а на в шокиращата цена. Аз съм много доволна от 2000 калории на Макс Фактор. Смятам скоро да пробвам и спиралата на Eveline за обем - само хубави неща съм чувала за нея, пък ще видим...
as polzvam na CHANEl ma e skupa![]()