.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

17god_pich
    Guest

Obezkomqvane s DEpilator

Zdraveite!!!
    Iskam da si mahna kosmite na gurdite i korema s nqkvo krem4e Depilator.Maje6 se s nego,4aka6 15 min i se drapa6 s nekva plastmasova 6patulka.Kosmite opadvat no korenite ostavat.Interesuva me tova obezkosmqvane dobro li e?V smisul posle ne iskam kosmite da mi rastat po debeli i 4erni ili pove4e!!!Edin priqtel mi go preporu4a.Toi go polzva da si maha kosmite pod mi6nicite i na slabinite.Va6eto mnenie kakvo e?

Guest
    ne ti go prepor14vam.Sled nego kosmite stavat prosto ujasni...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Моето мнение е да опиташ с кола маска при козметик и ако не те боли толкова да продължиш с нея...Ако те боли е все тая дали ще избереш депилатоарен крем или бръснача...Ефекта е същия и даже май бръснача по-добре ги маха (не съм използвала крем)...Другия ми съвет е епилатор...Сега има доста модерни,които са с всякакви обезболяващи глупости и вършат работа...Пък и знам доста момчета,които си махат космите по гърдите и корема именно с епилатор...Съветвам те да опиташ всички начини и сам да прецениш кой е най-подходящ за теб

*ThE~WorLd~Is~MinE*

17god_pich
    Guest
    Awe men me e spek da ne si otkusna kojata s taq kola maska,za bolkata ne mi puka,6a se napiq predi tva i 6a me dere edin priqtel.Ma ne iskam da ostanat nekvi rani po kojata i pupki Ima li takava veroqtnost pri kola maskata?

Прави каквото искаш!Не е препоръчително все пак!

Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

(^^;)
    Guest
    не знам дали има такава вероятност за кола маската,но сигурно има,ако кожата ти е чувствителна искам само да ти кажа,че и според мен не струват нищо тея крем-депилатори и наистина крайния ефект е близък до този със самобръсначката...така че или епилатор,или кола маска

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от 17god_pich
    Awe men me e spek da ne si otkusna kojata s taq kola maska,za bolkata ne mi puka,6a se napiq predi tva i 6a me dere edin priqtel.Ma ne iskam da ostanat nekvi rani po kojata i pupki Ima li takava veroqtnost pri kola maskata?
    Препоръчвам ти при козметик иначе сам може да се нараниш...Ама отиди при някоя млада,щото като се напиеш да не те гледа странно Ще е голямо шоу аххахх

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Niakoi si
    Guest
    Махни ги с епилатор или с кола маска,ама ако си избрал 2-рия вариант отиди на козметик,щото ще е направиш неправилно в домашни условия.

17god_pich
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoi si
    Махни ги с епилатор или с кола маска,ама ако си избрал 2-рия вариант отиди на козметик,щото ще е направиш неправилно в домашни условия.
    Kolko pari bi mi struvala takava usluga?

Повече от фен
    17god_pich няма опастност да ти се отлепи кожата...ако имаш бенки по добре пробвай с депилираш крем..ако не колата маска е най-добре,защото космите растат по-редки по-тънки и по-бавно...

Мега фен
    депилатоАр, думата е от френски.

17god_pich
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    17god_pich няма опастност да ти се отлепи кожата...ако имаш бенки по добре пробвай с депилираш крем..ако не колата маска е най-добре,защото космите растат по-редки по-тънки и по-бавно...
    Kvo moje da im stane na benkite???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoi si
    Kolko pari bi mi struvala takava usluga?
    Епилаторът струва различно-моят е philips от 50 лв.Не знам колко струва колата маска,питай в някой козметичен салон.В един козметичен салон в моя град-Русе видях,че краката са 16 лв,ръцете-4,ама другите не помня.Ако ще я правиш в домашни условия,продават едни на veet от 1 лв по аптеките,но не съм привърженик на колата маска.

Град
    Sofia
    Депилатоарът е същата работа като със самобръсначката,само че го дават ушким да е по-добре,ама не е...

ima takawa wroqtnost,no .. rqdko se slu4wa .. zawisi ot kojata ..

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Моето мнение е да опиташ с кола маска при козметик и ако не те боли толкова да продължиш с нея...Ако те боли е все тая дали ще избереш депилатоарен крем или бръснача...Ефекта е същия и даже май бръснача по-добре ги маха (не съм използвала крем)...Другия ми съвет е епилатор...Сега има доста модерни,които са с всякакви обезболяващи глупости и вършат работа...Пък и знам доста момчета,които си махат космите по гърдите и корема именно с епилатор...Съветвам те да опиташ всички начини и сам да прецениш кой е най-подходящ за теб
    +1

стара тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си