.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: lunichkite

Hybrid View

lunichkite

znaete li nqkoe krem4e ili nz neshto no da ne e fon-dio-ten koeto da zali4ava luni4kite . strashna napast sa

Голям фен
    Ne mislq 4e ima takova neshto!A i da ima shte e na bazata na fon de ten-a i nqma da lekuva luni4kite,a samo shte gi prikriva!Btw az ne mislq 4e sa napast!Luni4kite moje i da pridavat 4ar na liceto

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mi i az ne mislq 4e ima.kato bqh po malka mama mi kaza(za6toto imah dosta ) 4e baba i i bila kazala ako iska da si gi mahne ,na gergjov den sutrinta predi izgrev slynce da stane i da si izmie liceto s rosata i 4e taka 6te se zali4at.i az stanah vednyj,no nqmq6e rosa ,qvno sym zakysnqla li neznam ama mi be6e mn gadno i prosto si sviknah s luni4kite.te sega kato pootrasnah po se zali4iha ina4e imah dosta

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    i az imam luni4ki-predi bqnha dosta no si napravih edna kozmeti4na procedura za izgljdane na liceto i se mahnaha pove4eto sega imam po malko,a kogato iskam da gi skriq polzvam korektor za tamni kragove-pokriva gi 4udesno i otgore pudra.. no e po dobre da se izpolzva ve4erta..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    kvo losho im ima na lunichkite daje sa mnogo gotini i pridavat char i az imam no ot vreme na vreme gi prikrivam s korektor i pudra

Повече от фен
    Град
    ruse
    az mislq 4e sa mn sladki luni4kite, no vse pak ako iska6 da si gi maha6 mislq 4e ima v aptekite razni izbelva6ti krem4eta za petna i luni4ki po tqloto i liceto
    potersi v aptekitei uspeh

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    i az imam luni4ki-predi bqnha dosta no si napravih edna kozmeti4na procedura za izgljdane na liceto i se mahnaha pove4eto sega imam po malko,a kogato iskam da gi skriq polzvam korektor za tamni kragove-pokriva gi 4udesno i otgore pudra.. no e po dobre da se izpolzva ve4erta..
    6te mi kaje6 ne6to pove4e za tazi procedura,za6toto i az imam luni4ki .A kude se pravi i kolko struva???

Фен
    Град
    Sliven
    на мен ми излизат лунички само лятото...когато се подложа на слънце зимата изчезват...абе и аз викам че не са готини ама много хора казват че е супер сладко...ее аз нямам тоолкова много малко са и почти не се забелязват само като се загледаш ама с малко пудра и се оправя....

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не е нужно да си прикриваш или махаш луничките Те не загрозяват човек или нещо такова!А може и точно те да ти придават чар и да те правят интересна и интригуваща.А и не знам дали има нещо което да ги премахне...но по-добре започни да се харесваш с тях,защото май доста рядко се среща някой,който да не ги харесва Лично на мен са ми симпатични хора с лунички \/
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Bqla Slatina
    s fon du ten ni6to ne stava.ni6to ne se skriva! A za nqkakuv krem i az ne sum 4uvala no sus sigurnost ima. to za kakvi ne6ta ima medikamenti,ta za luni4ki li nqma da ima. trqbva da se pointeresuva6 v nqkoq apteka ili pri li4niq

Град
    Плутон
    луничките се махат като няколко седмици подред ги мажеш с памук напоен с лимонов сок. би трябвало да помогне. аз имам ама малко и не съм се пробвала да ги махам ама мисля че това действа!
    Welcome to Jamrock!

абе бях чела някъде,правиш си маска от кисело мляко,нарязан магданоз и май лимон
    ама мойте лунички зимата се скриват,а лятото стават по- тъмни

Голям фен
    Град
    София

Re: lunichkite

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    znaete li nqkoe krem4e ili nz neshto no da ne e fon-dio-ten koeto da zali4ava luni4kite . strashna napast sa
    Ааа не си ги махай, освен ако не са срашно много. Аз за моите само хубави работи съм чувала. Не мисля че те загрозяват А и предполагам че с времето си изчезват
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    София
    Аз ползвам 1 крем,който се казва Ахромин...той е за избелване и заличаване на пигментации...може да правиш маски с кисело мляко и магданоз...доста действа...иначе аз моите си ги скривам с фон дьо тен,е наистина не напълно,но достатъчно...вземи си и някви коректори,пудри..ако чак толкова те притесняват,но аз лично също си харесвам мойте,опитай се и ти са ги приемеш

vie ne ste v 4as obojavam luni4kite
    tooooooolkova sa sladkiiiii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си