.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    извънземното
    Guest

Истинска любов

Според вас тя съществува ли? Как си я обяснявате? Само веднъж в живота ли се среща?

Голям фен
    Estestveno 4e sushtestvuva!Ne mislq 4e lubovta se sreshta samo vednuj v jivota,zashtoto vseki 4ovek obi4a vsqka sledvashtq svoq lubov po-silno ot predishnata!I vinagi ima v jivota ni hora koito vinagi shte obi4ame i shte kazvame 4e sme obi4ali istinski!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

sa6testvuva
    pri nqkoi idva po rano
    pri drugi po kasno
    ima hora pri koito ne otiva no tfa si zavisi ot 4oveka spored men
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    vqrvam 4e sy6testvuva,no ne vqrvam 4e idva samo vednyj.mislq 4e prosto izjivqvaneto e razli4no

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от one_touch
    vqrvam 4e sy6testvuva,no ne vqrvam 4e idva samo vednyj.mislq 4e prosto izjivqvaneto e razli4no
    \/

Дам...съществува...не мисля,че се среща един път в живота...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

KOTKATA_17
    Guest
    Nee hora lubov nqma ima samo silno privli4ane m/u dvama du6i i tova privli4ane horata sa narekli lubov.Nikoi ne znae kakvo to4no e lubovta dali q ima i t.n ne se zablujdavaite NQMA LUBOV

Guest
    Истинската любов съществува , има я,но не можеш да я намериш,не можеш да я пипнеш или пък нещо подобно.Тя просто се чувства и сама идва при теб,но само когато си достатъчно зрял,за да моеш да я приемеш!
    Нека това не звучи обидно към никого,но.. наистина ако чове не е достатъчно узрял за нея то просто тя нямя дя му направи впечатление!

Супер фен
    Град
    В България
    Това горе бях аз.

:}

Spored men nai istinskata i nai 4istata liubov e PYRVATA LIUBOV ! .. Moje bi zashtoto vinagi q pomnish ... pyrvite nai hubavi migove .. 4uvstvoto 4e ne mojesh bez nego/neq tezi pyrvi trepeti ne se zabravqt Spored men ne e samo edin pyt v jivota :} makar 4e na dosta hora im se e slu4valo to4no tova "pyrvata i posledna liubov"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си