- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за мигли?
В 1 от темите споменаха нещо за боя за мигли.Някой може ли да ми каже нещо повече?
За боя за вежди знам но за мигли знам само за спирала!Ще потърся но не обещавам
Poprincip ako iska6 da si poqdisa6 miglite hodi v nqkoi kozmeti4en salon.Tam predlagat takiva ekstri.Tam kudeto hodq az mi poqdisvat vejdite i miglite s edna i su6ta boq.Ama ne se probvai da go pravi6 tva sama 6toto trqbva da se pravi vnimatelno za da ne ti stane ne6to za o4ite
WOW!!!!I boq za migli li imalo veche? Az mai dosta sym nazad s materiala.....
Боя за мигли има от 15 години, хора! На Londa Color e, не се предлага навсякъде, общо взето само в София засега съм намирала. Има различни цветове ... но предполагам ще си търсиш черна или тъмно синя ( тя пак изглежда черна) даже не намирам разлика.
А и забравих да кажа че можеш да си го правиш и вкъщи и примерно майка ти да те намаже, но то си има няколко процедури които се правят за две минути за да не се нацапаш около очите. Няма нужда да ходиш в салон, елементарно е .
А това дали не е вредно за очите? Безвреден грим няма, а е много вредно да спиш с грим. Тази простотия колко време стои на миглите?
"Тази простотия"не е грим
... а на теб колко време ти стои боята? и не е вредно за очите,на теб боята за коса вреди ли ти?
Егати въпросите
![]()
П.С. Поне ми е смешно
a otkude moga da si kupq v sf?
И на мен ми стана много интересно. От къде мога да си купя? Боятя за коса малко или много уврежда косата,така ли става и с тази за мигли? В кой салон могат да ми направят тази "процедура"?
sefte 4uvam![]()
със спирала се постига същия ефект ...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Боя за мигли=Спирала за очи
Поне знам,че тя няма да ми навреди и защо ти е боя за мигли попринцип?
Извивай си миглите и слагай спирала, няма да имаш нужда от такива глупости.
бахти тъпотията чесно..