.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

bihte li mi kazali...

zdraveite! :P
    ot nakolko sedmici sam namalila hranata i qm samo polesni neshta.iskam da vi popitam dali kompotat e vreden?tai kato toi se pravi i ot zahar,no v nego ima i plodove taa...kakvo mislite vie??
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Град
    na mnogo mesta
    mi az sam 4uvala 4e e polezen,no znam 4e ne se prepora4va za dieti za6toto ima mn zahar v nego.ob6to vzeto e polezen zaradi vitaminite koito sadarjat plodovete
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    повече вреден,отколкото полезен е
    та в него има доооста захар
    плодовете не са пресни .. абе не си е оферта
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    ne e polezen.. osobeno pa ako si na dieta.. v plodovete nqma nikakvi vitamini.. po-dobre e naturalen sok da pie6 ma daje i v nego slagat zahar.. abe karai si na presni plodove ve4e ima pove4e ot tqh..

ne e polezen, za6toto ima mn zahar v nego a i vsi4ki plodove sled kato sa se varili ve4e ne sadarjat vitamini. sa6toto se otnasq i za konfitiurite. naturalnite sokove izop6to ne sa naturalni. sadarjat samo himiq v sebe si. ako sa iztinski naturalni 6te struvat mnogo pove4e otkolkoto da si kupi6 samite plodove.
    BOG e LiUbOv !!!

eee dobre che ne pochah da qm:
    aa bihte li mi kazali kakvo po tochno da qm..v smsal dopalnenie kam plodovete i zelenchucite [-o<

В компота както казаха вече има много захар и не е препоръчително да го ядеш.
    Някой спомена натурален сок - и той не е добра идея. Най-добре е прясно изстискан плодов сок!

А за това какво да ядеш - на теб каква ти е целта? Ако идеята е просто да се храниш здравословно хапвай и - пилешко и пуешко месце, риба, нискомасленни млечни продукти, пълнозърнест хляб, кафяв ориз. Използвай зехтин, вместо олио и ябълков оцет, вместо винен. Не яж пържено - само варено, на пара, печено (но без мазнина). Не пий газирани напитки или натъпкани с оцветители и консерванти, също така избягвай и алкохола.

^npocTo^a3^f^ mersi mnogo

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    мммм замо захарта е вредна в него иначе е полезен . и аз мн обичам компот :P
    а добрутро! и затва изкара тема от преди 4 години?!
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на sunshine955
    ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ
    не е много полезен защото има много захар .. но ако не е в голямо количество .. не пречи

п.с. не ми пречи че пишеш на латиница.. но във форма си има правила и трябва да ги спазваме много се зоря докато прочета англииски текст (и не само аз )
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Темата е доста стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си