.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Gubi4ki

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    Цитирай Първоначално написано от бездомник
    Ле ле ле ле! MAFIOZO, защо си играеш на лекар?! Калиевия перманганат изгаря! Това е много опасно вещество и не се прилага току тъй в непременрени дози!!! Ако страдате от венерически болести просто ходете при венеролог!!! Научете се веднъж за винаги!!!
    e az ne sam kazal da se izsipe celiq paket 6toto toku vij ti e izbelaga pi6kata! no ako tova naistina sa gubi4ki tova 100% pomaga az imax kogato bqx na okolo 7 godinki i xodix na doktor i mi kazaxa tova! KALIEV PERMENGANAT
    Това може да не са гъбички, а дори и да са, те може да са резистентни към калиевия перманганат и той само да увреди детето. Може да е хронична алергия към сапуна или праха за пране или презервативите, които ползва.
    Неоходима е консултация с венеролог. За нея не е нужно да си с родител, просто отиваш на преглед с препоръка от личния си лекар през удобно за теб време!Самолечението може да доведе до стерелитет и е строго непрепоръчително!

MAFIOZO, това че в крехка възраст са ти приложили лечение с калиевия перманганат не означава, че са лекували гъбички!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Ако са гъбички, препоръчвам следното лечение:

1. Хубаво измиваш с вода и сапун, по възможност сапунът да е нежен.
    2. Правиш баня с разтвор на калиев перманганат.
    3. Подсушаваш добре.
    4. Намазваш с Clotrimazol. Това е крем, струва около 3-4 лева.
    5. За по-добри резултати препоръчвам приемането на една таблетка Nizoral дневно в продължение на 10 дни. Десет таблетки струват 12-13 лева. За по-заможните препоръчвам Lamizil, струва около левче хапчето.

Това е лечение САМО за гъбички. Ако не си сигурен от какво точно си болен, най-добре върви на лекар, специалист по кожно-венерически болести.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от California
    Абе как може така да си давате такива съвети без да сте компетентни, MAFIOZO ти знаеш ли какво ще стане, ако направи разтвора дори малко по-силен от колкото трябва?Тва, че е помогнало на някой си там твой приятел, не означава, че ще помогне и на това момче...Не мога да разбера толкова ли не цените здравето си, че сте тръгнали да питате по форуми за такива неща! Защо не искаш да отидеш на лекар?!Срам?? От какво? Знаеш ли, че сега заради тея детски глупости, след години ще ревеш!Вземи се в ръце и заминавай на лекар!
    eiiiii biva biva da sme zlobni ama to va6to......
    Ква злоба? Аз не се правя на лекар! Ами ако стане по-зле благодарение на съчиненото от теб лечение? Тогава какво?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

milen4o_
    Guest
    .. iaz imam takuf problem s tiq fakani gubi4ki
    ot godina dve gi imam otna4alo bqha samo podkojni no sa se poqviha i pod glavi4kata malki beli to4ici

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    az kazax kak se maaxat!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest
    blagodarq vi za suvetite no :
    1.ne sum slagal prezervativ nikoga.
    2.siguren sum 4e sa gubi4ki.
    3.moje li da napravq raztvora ot kalieviq permanganat po svetul i da probvam???

Skina
    Guest

mastni obrazovania po penisa

ae tova po princip moje da ne sa gabi4ki 4ove4e az sashto imam edni beli to4ici malki na prastena okolo glavi4kata na penisa no ne mislq 4e sa problemi zashtoto nito puskat gnoi ne moga da gi stisna sashto i imam po nadolu edni top4enca po penisa tova sa mastni obrazovaniq spored men seki ima takiva i mislq 4e e napalno normalno \/

Голям фен
    Град
    naprotiv problem sa! az imax kato malak i dokito me spla6i 4e moje ne6o da mi se preebe huq! ami gledai raztvora da e po bled 4e moje da ti izgori glavi4kata i posle nqma seks

Guest
    a ako go napravq tolkova bled 4e da ne moje da mi napravi ne6to dobre li e?

Голям фен
    Град
    ne sipi cqloto paket4e vutre i probvai!

Marin
    Guest

Re: mastni obrazovania po penisa

Цитирай Първоначално написано от Skina
    ae tova po princip moje da ne sa gabi4ki 4ove4e az sashto imam edni beli to4ici malki na prastena okolo glavi4kata na penisa no ne mislq 4e sa problemi zashtoto nito puskat gnoi ne moga da gi stisna sashto i imam po nadolu edni top4enca po penisa tova sa mastni obrazovaniq spored men seki ima takiva i mislq 4e e napalno normalno \/
    i az imam takiva.Ama ne sam sigyren dali si prav.
    Q nqkoi da kaje dali naistina e normalno ili da hodq na lekar? I pri koi lekar da otida parvo.

Голям фен
    Град
    emi xodi na lekar mn po dobre 6te e! emi xodi na kojen lekar ili dermatolog nz to4no koi be6e

Guest
    emi xodi na lekar mn po dobre 6te e! emi xodi na kojen lekar ili dermatolog nz to4no koi be6e
    Венеролог е точната дума.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от half life
    Венеролог е точната дума.
    da de setix se ama ve4e be6e kusno....

Guest
    А бе като толкова ви е срам земете прочетете нещо в нета. Преди бях чел в един сайт /вече не си спомням кой/ където пишеше, че точно тези "бели точици" в долната част на главичката на пениса са рецепторни тъкани /нз дали това е правилната дума/ Но те служат за по-голямо удоволствие при полов акт или стимулиране на члена. Такива подобни неща има и по езика на секи човек. Там те пък служат за да усещате вкуса на храни напитки и др с езика си. Тези "бели точеци" НЕ са никакви гъбечки!!! Аз лично мога да ви еверя, че и аз, както всички, имам такива. Просто при някои те са по незабележими, при други са по-забележими. До сега не са ме правиле некакви проблеми и не мисля, че някога ще ме направят.

SMM
    Guest
    i az imam takav problem.i se 4udq s kvo da go mahna.ne se uspokoqvaite 4e vsi4ki go imat ne e taka.ako nqkoi se otarve ot toq ujas da spodeli i s nas!!!!

SMM
    Guest
    i az imam takav problem.i se 4udq s kvo da go mahna.ne se uspokoqvaite 4e vsi4ki go imat ne e taka.ako nqkoi se otarve ot toq ujas da spodeli i s nas!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си