.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Gubi4ki

neizvesten
    Guest

Gubi4ki

Zdraveite na vsi4ki.6te zapo4na ot dale4e. 1 decata [do 16 god] koito imat problemi e istina 4e ne spodelqt s roditelite si za tezi ne6ta.Lesno e da kaje6 "kaji na roditelite si" no ako se postavi6 na mqstoto na "bolniq" 6te vidish 4e e mnogo trudno.A sega bih se oburnal kum vas s edna molba .Imam gubi4ki po 4lena . Ne iskam da kazvam na mama poradi mnogo pri4ini no iskam VIE da mi dadete suvet . I molq bez da kazvate "otidi na lekar" . Mislq da opitam sus smradlika . Mnogo e lekovita i mislq 4e 6te trqbva da pomogne.molq vi daite mi suvet

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    ne probvai sus KALIEV PERMANGANAT!!! zna4i kopuva6 si go ot aptekata i da e zadaljitelno na kristali raztvarq6 go vuv topla voda mn topla ama ne vrqla da ne moje6 da go topne6 i go darji6 10 min prez den v produljenie na 2 sedmici! i ZADALJITELNO da e obelen
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

nqma zna4enie
    Guest
    Nqmash si i napredstava kolko sum ti blagodaren.No imam drug problem Ami ako otida v aptekata i jenata mi kaje "za kakvo ti e " ??togava kakvo 6te pravq?

Голям фен
    Град
    nqma pravo da te pita za kakvo ti e!!! jiveeme v svobodna durjava i vseki ima pravoto na li4en izbor! a ako e tolkova naxalna kazva6 za ne6to si i mislq 4e ne te(vi) interesuva i to4no v tozi moment i kazva6 6te moje li da si go kupiq ili da otida drugade?

Guest
    само да ти кажа,че като разтваряш перманганата трябва да внимаваш да не го направиш много силен.аз ти препоръчвам да го ратвориш в стъклен съд.цвета на разтвора трябва да е бледо розов,ако е по-тъмен,съответно изливаш малко и сипваш още чиста вода,и така докато не стане мн бледо розово

Голям фен
    Град
    da propusnax da spomena tova!e ba6 bledo rozov ne ama da se vijda cvqt ne6to kato cveta ei na tva

Guest
    Mnogo sum ti blagodaren priqtel , no mi kaji pls kalieviqt permanganat za kakvo to4no sluje6e?

Голям фен
    Град
    emi namirat se mnogo prilojeniq edno ot tqx e za gubi4ki!

Guest
    PROSTO NEZNAM KAK DA TI SE OTBLAGODARQ!Ako iska6 moga da ti napravq usluga tuk no neznam kakva.stiga mi samo 4e si se opital da pomogne6 puk ako i stane........ prosto neznam....nqmam dumi..

Guest
    sega se nadqvam da polu4i6 duhovno udovletvorenie

Голям фен
    Град
    ami super mnogo ama super mnogo mi trqbva 1 film! kazva se verijna reakciq s morgan friiman i kianu riivs mnogo mi se gleda ako moje6 go nameri6 evalata ma6ala

Guest
    znae6 li q kaji ti 4ati6 li????ako 4ati6 mi kaji nika si i v koi kanal si [bez pleven] i az 6te ta namerq da govorim ok?

Голям фен
    Град
    eee ne ne 4atq izob6to sors! pi6i mi na mail-a nasa@gbg.bg

Guest
    ok nqma6 problem samo iz4akai malko dokato go napi6a

Guest
    GOTOVO!

Guest
    pi4 ako mi kaesh priznaci za gybi4ki 6te sam ti blagodaren

Guest
    ne znam kak to4no da ti obqsnq, no miri6at i se namirat pod koji4kata na glai4kata,te sa beli kato to4ici ne6to takova.Blagodarq!

Голям фен
    Град
    kazax ti kak da go opravi6!!! i nai dobirq mi prqitel ima6e su6toto to4no s tova se maxat 100000% siguren!!!

Guest

kak razbra,4e iam6 gubi4ki?

kakvi sa simptomite?

Супер фен
    Град
    sofia
    ama kak nqma da hodi6 na lekar trqbva da predpieme6 nqkakvo le4enie, kakvo iska6 da stane nee6to po-serizono li

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Абе как може така да си давате такива съвети без да сте компетентни, MAFIOZO ти знаеш ли какво ще стане, ако направи разтвора дори малко по-силен от колкото трябва?Тва, че е помогнало на някой си там твой приятел, не означава, че ще помогне и на това момче...Не мога да разбера толкова ли не цените здравето си, че сте тръгнали да питате по форуми за такива неща! Защо не искаш да отидеш на лекар?!Срам?? От какво? Знаеш ли, че сега заради тея детски глупости, след години ще ревеш!Вземи се в ръце и заминавай на лекар!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от California
    Абе как може така да си давате такива съвети без да сте компетентни, MAFIOZO ти знаеш ли какво ще стане, ако направи разтвора дори малко по-силен от колкото трябва?Тва, че е помогнало на някой си там твой приятел, не означава, че ще помогне и на това момче...Не мога да разбера толкова ли не цените здравето си, че сте тръгнали да питате по форуми за такива неща! Защо не искаш да отидеш на лекар?!Срам?? От какво? Знаеш ли, че сега заради тея детски глупости, след години ще ревеш!Вземи се в ръце и заминавай на лекар!
    eiiiii biva biva da sme zlobni ama to va6to......

Ле ле ле ле! MAFIOZO, защо си играеш на лекар?! Калиевия перманганат изгаря! Това е много опасно вещество и не се прилага току тъй в непременрени дози!!! Ако страдате от венерически болести просто ходете при венеролог!!! Научете се веднъж за винаги!!!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

neizvesten,това може да не са гъбички! Отиди за изследвания! Подобни венерически болести могат да доведът дори до стерелитет! Майната му, че си под 16! Защо си помисли, че е от значение! И аз нямам 16, страдъл съм от баланит(не се срамувам да си призная), но се обърнах за помощ и нямаше нищо срамно!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от бездомник
    Ле ле ле ле! MAFIOZO, защо си играеш на лекар?! Калиевия перманганат изгаря! Това е много опасно вещество и не се прилага току тъй в непременрени дози!!! Ако страдате от венерически болести просто ходете при венеролог!!! Научете се веднъж за винаги!!!
    e az ne sam kazal da se izsipe celiq paket 6toto toku vij ti e izbelaga pi6kata! no ako tova naistina sa gubi4ki tova 100% pomaga az imax kogato bqx na okolo 7 godinki i xodix na doktor i mi kazaxa tova! KALIEV PERMENGANAT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си