- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hodq s nego ... no celuvam drug i me4taq za pregrydkite mu!
Zdr!Iskam da spodelq sas vas problema si i da mi pomognete kolkoto mojete vie!
Ta q eto go i nego!Hodq s edno mom4e ve4e po4ti 3 meseca,no ne se vijdame 4esto,nqma q trypkata ve4e!Omryzva mi taka i samo se qdosvam!I sega bqh izvyn grada s priqteli za dva - tri dni!I tam ednata no6t spah s edno mom4e(`` spah `` - naistina bez nqkvi gluposti)samo deto se polu4i taka,4e si4ki zaspaha,a nie ostanahme bydni!Prosto ne ni se spe6e!Gu6kahme se i po edno vreme toi si dobliji usnite do moite i zapo4na da me celuva!Az ne se drypnah,a dori se potdadoh dosta ... taka stana nqkolko pyti!No dnes se 4uvstvam nelovko!Ne moga da go pogledna v o4ite bez da se po4uvstvam vinovna,4e dopusnah da se slu4i tova!Toi e strahotno mom4e i az naistina go haresvam!DO kolkoto vsi4ki vijdat i s nego e taka!Oba4e kato govorihme sled slu4iloto te,toi mi kaza 4e iska da se pomy4im da go zabravim i vse edno ne e stavalo!No az ne moga ....Boje nz ve4e kakvo da pravq!pomognete mi molq viii
![]()
![]()
Аахх ами...и моя случай е подобен.Виж щом момчето ти е казало,че иска да го забравите изглежда е било просто флиртче ,за което на него не му пука,а ако твоя приятел е сериозен просто недей да си пропускаш![]()
възможността да си с голяма любов
![]()
и забрави другия
макар,че знам,че е мноого трудно...
![]()
Поредната тема, пусната от мацка, на която не й дреме за гаджето й. Освен това не знае как да го разкара.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ох незнам кво да ти кажа...много лошо си направила като си била с друг...а по въпроса че вече няма тръпкаопитайте нещо ново което да върне тръпката..понякога разнообразието е начин за преодоляване на такива проблеми! айде успех!
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
А не си ли се замисляла че ти е казал да забравите понеже знае че ти си с друго момче..вече 3 месеца..от каде да знае тойче тръпката вече я няма. А повярвай ми щом я няма тръпката какво по дяволите правиш с него..ще ти кажа ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО..когато може да си с момчето което искашно в крайна сметка сърцето ти ще трябва да избере един от двамата. Колкото по скоро толкова по добре. Успех!
и аз съм на тва мнение. Питай тва другото момче какво означава случилото се за него - ако отзивите са добри му разкрий своята гледна точка. HAPPY END. :PПървоначално написано от Gravity^of^love
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Mnogo qsno 4e mi puka za gadjeto mi!Ama ne6to ne vyrvqt ne6tata!I ako ne mi puka6e 6tqh da mu napi6a edin sms 4e kysame i da sam svobodna!No na men mi e gadno za nego!Znam 4e toi me obi4a i 6te mu e trudno,no ne iskam da go lyja!Az iskam da sam s tova drugoto mom4e!Prosto s nego mi e po dobre!Toi mi pisa sms 4e sajelqva za tova koeto mi e kazal i 4e se e dyrjal gadno,4e ne e bilo vqrno vsi4ko tova!Koeto me navqva na misylta,4e toi dyrji na men ... ili ne6ot takova!![]()