Zdraveite hora
Pi6a Vi ,za6toto sym stra5no obyrkana
Az se zapoznah v kraq na lqtoto s edno mom4e M. ,koeto v posledstvie stana gadje s moqta priqtelka G.,a az stanah gadje s negov priqtel.
Obi4ame se s moeto gadje,ve4e sme 4ri meseca zaedno.
Az stanah nai-dobra priqtelka s vyprosniqt M. i daje s nego se razbiram pove4e ot kolkoto s G.Obi4am go stra6no mnogo i toi men(govorim kato priqteli).
Pregry6tame se s M. i se celuvame po ustata(4isto priqtelski) hva6tame se za raka,karame se,pomagame si,po4ti po cql den sme zaedno,spodelqme si...Toi i moqto fr. G. postoqnno se karat.Daje sega sa skarani.
Na men vinagi mi se e iskalo....edna celuvka ,no istinska s M. Super mnogo me privli4a.Iskami se samo edna celuvka.G. znae i makar da mu e gadje odobrqva tova da si pusna edin ezik s nego,za6toto znae,4e go iskam mnogo.M. sy6to znae,no postoqnno kazva "Ima6 si priqtel i az priqtelka" i s tova prikliu4va.Kogato sme s tqh se pravi na nedostapen,a ostanem li sami stava po svoboden i si pozvolqva pove4e ne6ta,no si mislq,4e nqma da go sklonq samo za 1 celuvka...
Moeto gadje edva li podozira,4e go haresvam ,oba4e znae,4e go obi4am kato priqtel i znae,4e postoqnno se celuvame(priqtelski) i nqma ni6to protiv,za6toto ni ima vqra.
Sega gadjeto mi zaminava v 4ujbina...M. i G. sa skarani..?Ako moga da deistvam li?Stra6no mnogo iskam...
Znam,4e vyob6te ne e 4estno sprqmo moeto gadje ,oba4e tova me izmy4va.to si li4i ,4e s M. pone malko se privli4ame...
Kakvo da pravq?Da se borq li za tazi taka jelana ot men celuvka ili da se primirq s faktite...?