- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6to se zanimavat s nas?
bqh v nai zdravat diskoteka v Panagiuti6te i vidqh kak 20 godi6ni mom4eta se zakachat s 14 godi6na tineiidjurka moq priqtelka.slu4kata produlji okolo polovin godina i te stanaha dobri priqteli.no za men tova priqtelstvo e dosta stranno.normalno li e 20 godi6ni mom4eta da se zanimavat s tineidjuri??
напълно ако са олигофрени или пълни задръстеняци.
Zavisi za kvo zanimavane govori6??? 20 godi6ni da xodqt s 14 godi6ni ne e nikak REDNO nai-malkoto spored men. No za priqtelstvo nqma ni6to lo6o spored men. Az li4no imam mn priqteli na po 26 godin,e verno 4e az sum mom4e,no vse pak.
pazi priatelkata si..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
По простата причина ,че едно 14 годишно момиче ще пусне много по-лесно на готиния батко.Нали той има парички,количка и е голям ?Само няколко милички думички и момичето се чувства обичано /как ли пък не ?/и е готово на всичко...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Няма нищо ненормално в това 20 годишни да търсят компанията на 14 годишни,стига да им е интересно заедно.За мен е по-странно какво правят 14 годишни момичета в "най-здравата" дискотека,защото не ми се вярва да сте били на детска дискотека!Ако греша,как така 20 годишни младежи са били допуснати в една детска дискотека?Явно теб не те интересуват по-големите батковци,но има момичета,които за нищо на света не биха се занимавали с саученицити си,защото ги смятат за малки.
Ако поговориш с приятелката си ще разбереш,че на нея и е приятно това,че е харесвана и предпочитана от тези момчета.Но отговорът на въпроса ти може да се търси и в обратната посока - често едно 20 годишно момче не се чувства добре в кожата си на мъж,не се чувства достатъчно зрял,за да се изяве сред 20 годишните жени.Много по-лесно му е да впечатли едно 14 годишно момиче,което все още няма ясна ценностна система - достатъчни са лъскава кола,добро телосложение и няколко мили приказки!
Ако става дума за приятелство мисля че е нормално,но ако става дума за нещо повече от приятелство тогава не е на добре.Лично аз не одобрявам такива връзки с такава разлика в годините.Някой би казал че за лубовта няма граници,но аз не съм съгласна с това.![]()
Добре аз пък ще те питам-за какво приятелство става въпрос след като те дори нямат обищи интереси ?/сигурно/.Тя какво ще му споделя ?Как майка и не я пуска след 21 часа навън ?Как едно момче я е бунало?Или може би как учителката и е писала 2,защото не си е носила тетрадката ?И да не би да мислиш,че това ще е интересно на 20 годишен мъж ?Той има съвсем други интереси.Закво му е приятелка с която не може да излиза късно ?Първоначално написано от Last_kiss_f
Той като е изправен пред важна карчка в живота си да не би да търси съвета не едно малко момиче?Глупости...Както казах в горния ми пост :
Първоначално написано от Йоо хо хо
We still can find a way
[/i]А я кажи ти не си ли попадала на такива 20 годишни коиот са още с лапешки акъл и не могат да намерят компанията на някое момиче на тяхната възраст.Исках да кажа че такива търсят компанията на мн по малките от тях.Иначе съм съгласна с теб че определено няма да могат да намерят общи теми тъй като както неговите така нейните интереси са други
Попадала съм неведнъж...,но колкото и детски акъл да имат в повечето случаи ни стават 'приятели' с една определена цел.Иначе съм съгласна с всичко казано от теб
![]()
We still can find a way
Определено съм съгласна с теб че се запознават с по малки с определена цел.Иначе ако ако можеха да намерят компанията на някоя близка до неговата възрас изобщо нямаше да се занимават с по малките![]()
Какви различни теми,какви 5 лева бе.Какво имате против годините.Сега за тези момичета,който са с момчето само заради парите и колите това е друг въпрос.И аз съм против тях.А иначе за ваше осведомение като примери ще ви дам това,че майка ми е по-малка от баща ми със седем години,а аз съм влюбен в момиче,което е почти пет години по-малко от мен.
Аз съм на 13 и имам приятели на по 18-19...и не виждам нищо лошо в това да са приятели с такава разлика..Колкото до гаджета...пак може да се получи нещо, но е много много трудно...
Разликата може да не е много голяма-4/5/6 години, но все пак в пубертета хората се развиват и дори една година става голяма разлика.
14-15 годишни момичета жиеят още в своя свят, не са открили истинския живот, а пък 20 годишни момчета-че те вече са мъже.Просто нямат общи интереси.
Хмммм... като се замисли човек наистина едно 14 год момиче няма мн общо с 20 год мъж.. но все пак ... може и да има някви уникатиаз лично мисля, че приятелство м/у тях може да съществува.. но нещо повече...трудно
![]()
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Пълна глупост. Трябва да си олигофрен за да намериш обща тема с 14-годишно момиче, така лиПървоначално написано от Roxy
Ти в кой свят живееш
Някога да си чувал/а, че най-перфектната разлика в годините за връзка или приятелство е 4 до 6 години
Напълно доказано е. Ти на колко си години
На 17
18
И за теб е въпрос на престиж да общуваш само с твои връстници или по-големи... Замисли се... Задръстеността се изразява точно в неспособността да общуваш с различни групи хора.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз пък смятам че е странно. повечето 20 годишни момчета без гаджета си търсят малки само за секс... ако приятелката ти иска да има нещо по сериозно с такива момчета се замисли малко за нея... а ако са само приятели то няма нищо лошо... и аз имам по големи от мен приятели момчета но те пък са с гаджета![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Tова пък е анти всякаква логика. 20-годишните момчета по-скоро биха си търсили 20-годишни момичета за секс. Просто при 14-годишните процента на девствените е по-малъкПървоначално написано от santRi
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Mi az puk ne namiram ni6to tolkova lo6o!Za6to puk da e zaduljitelno edin 20 godi6en muj da proqvqva interes kum 14 godi6no momi4e? V smisul da -ima ne6to vqrno v tova za razli4nite interesi ,no tova ne zna4i 4e edno momi4e na 14 e tolkova maloumno,4e da ne moje da si pravi prosti smetki.6toto ako stava vupros ima i takiva na po 25 deto ne mogat da si gi napravqt!Az naprimer ne se imam za mnogo ymna ili ne6to takova ,no xodex s muj na 24(az sum na 16) i povqrvaite mi, ne e bil s men zaradi sexa po prostata pri4ina 4e taka i ne pravixme( a bqxme zaedno 5 meseca!)I vinagi e imalo kakvo da si kajem.Neznam tva zavisi ot mnogo ne6ta.No vse pak godinite sa samo 4islo!!!
Mi az puk ne namiram ni6to tolkova lo6o!Za6to puk da e zaduljitelno edin 20 godi6en muj da proqvqva interes kum 14 godi6no momi4e * s opredelena cel? V smisul da -ima ne6to vqrno v tova za razli4nite interesi ,no tova ne zna4i 4e edno momi4e na 14 e tolkova maloumno,4e da ne moje da si pravi prosti smetki.6toto ako stava vupros ima i takiva na po 25 deto ne mogat da si gi napravqt!Az naprimer ne se imam za mnogo ymna ili ne6to takova ,no xodex s muj na 24(az sum na 16) i povqrvaite mi, ne e bil s men zaradi sexa po prostata pri4ina 4e taka i ne pravixme( a bqxme zaedno 5 meseca!)I vinagi e imalo kakvo da si kajem.Neznam tva zavisi ot mnogo ne6ta.No vse pak godinite sa samo 4islo!!!
Възрастта не е от значениеАко говорим за свестни хора - мъже, които не търсят секс и момичета, които не искат да са с "готиния батко".
За приятелството някакви 6 години не са от значение![]()
Както и за връзка. Имам голяма разлика с приятеля ми, но това никога не е било пречка и сме заедно вече 2 години.![]()
Между другото аз бях на 14 когато тръгнах с него.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Moje bi iskat samo sex i chakat da stane na 16,zashtoto mislqt che e sexy![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Их че сте ми умнички всичките. Годините нямат значение едва след 20, в периодът между 17-20-21 години всеки човек се оформя като личност и в този период има много драстични промени в поведението, разбиранията и т.н.
Предпочитам човекът до мен да ме разбира без да е нужно да обяснявам "Теорията за всичко" на Айнщайн. Пък вие си ходеде с батковците и момиченцана, не ме интересува.
Peace!
ima edna istina i tq e, 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e NQMA. Oshte po-malko ako ima i vazrastova razlika!
Hoy volv