.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен
    Град
    Vkyshti
    Еми занимават се с нас,защото сме глупави.И почти винаги големите батковци успяват да завъртят главите на 14-15 годишните.Защото се връзваме на всяка приказка за любов,всеотдайност и привързаност.Искам да кажа,че след няколко мили думи на всяко момиче му става хубаво.Иска му се да повярва че този батко наистина я обича и му се водят по акъла.А мисълта на повечето е секс,секс,секс,секс,единств ено и само секс.Тук там понякога наистина има чувства.Но в повечето случаи те липсват.
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Град
    Троян
    Абе хора направо ме утрепахте бре, че какво лошо има в приятелството между момиче и момче, които имат разлика във възрастта независимо колко е голяма тази разлика, аз какво като съм на 19 и имам приятелки във възрастовата група от 14-15 до 25-26, и сега ще ми кажете, че имам някакви по-специални мисли към съответните момичета от трите категории, а именно по-малки, по-големи, и на моята възраст, еми истината е ,че не е важно колко голямо ще е момичето, за да сте приятели, вече в категорията за интимна връзка има значение, защото момичетата във възрастта до 17-18 години, както и момчетата де, още не са осъзнали какво искат, и от кого го искат, то и при по-възрастните го има това, но то си е въпрос до това, колко акъл ти е дошъл и дали е дошъл на време, та така общо взето, според мен може да има приятелство между 14-15 годишни и 20 годишни не виждам проблема, дори понякога това е в полза на 14-15 годишните, понеже в някои случаи (само в някои случаи) се научават да разсъждават по-зряло, и това им спомага за живота, който ги чака в бъдеще.
    Аз смея да твърдя, че съм научил доста от по-големите от мен мои приятелки и съм им благодарен за това, защото в много случаи ми е помогнал съвет от приятели, които са заставали зад мен в трудните ми моменти и са ми помагали да не повтарям техните грешки.
    Та докато нещата са само на приятелска основа, няма нищо страшно, даже е полезно както посочих.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    zashto da ne e normalno!!! ot 14 do 20 sa 6 godini razlika ne sa koi znae kvo te kato stanat po na 16 6te se zanimavat sami s po na 30-40 godini muje a sega s 20 godishnite go pravite na problem tva sa gluposti!! v dneshno vreme na po 12-13 godini i deca rajdat ili ako ne tva pone sa pravili sex s 2-3ma!!!!
    spored men si e nai normalno!!!!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Град
    Троян
    stasi_girl незнам на колко си години, но явно все още не разсъждаваш трезво, просто помисли малко, момиче на 14, в повечето случай това момиче още няма напълно развити полови белези, второто нещо е, че проблемът не е само до момичетата в тази възраст, а и до момчетата, аз лично немога да си представя какво може едно 14-15 годишно "лапе" да даде на един 20 годишен вече съзрял мъж, еми извинявай ама, ако момчето има малко повечко акъл би си намерил някое момиче, което е на неговата възраст, най-малкото заради факта, че няма да може родителите на момичето, ако не са харесали момчето да го съдят за педофилия, а по принцип могат ако момичето не е навършило 18 години, поне така пише по закон, та после съгласен съм, че има такива момичета, които на 16 години ходят с по 30-40 годишни, но там немога да разбера самите мъже, а не момичетата, кой нормално мислещ мъж ще тръгне с едно дете и ще рискува и да го осъдят, най-малкото, напоследък забелязвам, че доста нездравомислещи мъже има, които го правят това, вместо да си намерят някое маце на 23-4 години да речем, където примерно най-малкото отпада опасението да ги осъдят, а и са къде къде по-красиви и развити, с две думи поне са ЖЕНИ, за разлика от МОМИЧЕНЦАТА под 18 години, в случая не са виновни момичетата в тази възраст от 12-13 до 18 години, просто те са толкова наивни, че няма накъде и мъжете, които незнам какво им липсва да си намерят някое свястно момиче на тяхната възраст или пък по-млада любовница (понеже напоследък е модерно, семеен мъж на около 34-40 години да си намира 14-18 годишно недорасло наивно хлапе за любовница), това не го разбирам аз, но както и да е, аз съм на 19 години в случая и вместо да си търся по-малко момиче, бих предпочел да си намеря някоя "кака" , поне ако не друго да ме отрака , а и е далеч по-приятно като кажеш "Хайде да идем на дискотечка/на кафенце" и да не ти отвърнат "Наще не ме пускат" това е много тъпо, а и като завържете разговор, няма да е така актуален както, ако например сте връстници, просто проблемите, които има един мъж на 20 години и по-възрастен, рядко едно 14-15 годишно хлапе би ги разбрало. Хайде стига съм плюл по-това, аз в предния си пост по темата си написах, че приятелство може да има, но интимна връзка, това е за недостатъчно узрели мъже, на някои няма да им хареса това което пиша, но на мен не ми пука, защото казвам самата истина.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Цитирай Първоначално написано от air_soul
    ima edna istina i tq e, 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e NQMA. Oshte po-malko ako ima i vazrastova razlika!
    Ne pro4etox vsi4ki mneniq 6ot me murze6e ,no za tva 4e m/u mom4e i momi4e ne moje da ima priqtelstvo moga da posporq s teb!!! Nai-dobriqt mi priqtel e momi4e poznavame se otkakto sme se rodili i ot togava sme priqteli. Nikoga za ni6to ne sme se karali i nqma ne6to za koeto da ne mojem da si govorim da si spodelim i t.n.

Tva e moeto mnenie. Priqtelstvo m/u mom4e i momi4e MOJE da ima i az i nai-dobrata mi priqtelka sme primer za tova.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си