Цитирай Първоначално написано от Last_kiss_f
Ако става дума за приятелство мисля че е нормално,но ако става дума за нещо повече от приятелство тогава не е на добре.Лично аз не одобрявам такива връзки с такава разлика в годините.Някой би казал че за лубовта няма граници,но аз не съм съгласна с това.
Добре аз пък ще те питам-за какво приятелство става въпрос след като те дори нямат обищи интереси ?/сигурно/.Тя какво ще му споделя ?Как майка и не я пуска след 21 часа навън ?Как едно момче я е бунало?Или може би как учителката и е писала 2,защото не си е носила тетрадката ?И да не би да мислиш,че това ще е интересно на 20 годишен мъж ?Той има съвсем други интереси.Закво му е приятелка с която не може да излиза късно ? Той като е изправен пред важна карчка в живота си да не би да търси съвета не едно малко момиче?Глупости...Както казах в горния ми пост :

Цитирай Първоначално написано от Йоо хо хо
По простата причина ,че едно 14 годишно момиче ще пусне много по-лесно на готиния батко.Нали той има парички,количка и е голям ? Само няколко милички думички и момичето се чувства обичано /как ли пък не ?/и е готово на всичко...