- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lape smotano...
Ima edna pikla 6-ti klas v nashto daskalo deto se prai na mn otvorena,imala mn hora zad gyrba si i nz si kfo...ta naskoro si naprai site i taam v guesbooka celiq grad si izkaza mnenieto za neq (koeto syvpada s moeto ) ne bqh pisala koi znae kvo v smisyl che ne sym kazala nikva glupost i nishto koeto da ne e vqrno i taq vyprosnata i se vkl. v IRC s dumite :kuf ti e problema ma???Shtqla da me bie (btw az sym 8 klas ) i na men prosto ne mi se zanimavashe az sym na mnenie 4e nqma smisyl da se pravqt panairi i sichko moje da se reshi po civilizovano i razbrahme se..tva momi4e obache "e mnoooooo vliubeno " v edno momche ot 11 klas (te hodiha i sq mai hodat ama vryzkata im ne e mn stabilna ) nooo i az mn mu se kefqzapoznahme se predi mesec s nego i redovno si chatim i ima himiq taka da se kaje m/u nas...vchera kogato izlizahme s moqta pr go sreshnahme kazahme si s nego 2 3 prikazki i kogato go podminahme az se obyrnah sled nego i toi syshto beshe malko nelovko
i taq negovata pak mi se vkl.v IRC i mikazva da spra da go zaribqvam shtoto mn mn losho shtqla sym da si izpatq...ba*ti piklata sha mi kazva kvo da praa s jivota si...problema e tam che syshtata vecher toi ne mi se vkl...a kogato az go napravih toi ne se dyrjeshe kakto predi i kaza 4e si lqga .., iuff...nz kvo da pravq daite syvet
![]()
ami..ili riskuwash i go pitash naprawo shto e takuw,ili si zamulchawash,shtoto ochewidno twa lape mu darpa koncite,ako razbirash kwo ti kazwam..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Аз ако бях на твое място 6тях да свалям яко пича!!!!а оная недораслата "отворка" хич нямаше да я мисля!
![]()
Вярвай 4е ти си по-яка и готина от нея просто за6тото не си като нея пък и си по-голяма! не вярвам тоя да предпочита недораслите![]()
ми говориш с момчето, питаш го кво е станало и защо е такъв,като му обясняваш, че няма от кво да се плаши и може да ти се доверине бъди прекалено настоятелна, дръж се сериозно и спокойно и да се надяваме, че така ще го предразположиш да изплюе камъчето
от там на татъка действаш както дойде (ма не с бой и ритници де :P )
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Знаеш ли изобщо не обра6тай внимание на онази а действай с момчето,когато разбере че на теб не ти пука и грам за нея нема да и чуеш повече гласчето и ти ше си победител
Да търпиш такива кучки-забрави ! Просто хващаш я в някой коридор и готово...Въпреки че виждам, че е под достойнството ти! И в такъв случай-въобще няма да й обръщаш внимание!![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Emiiiii deistvai![]()
![]()
Nqma kakvo da gubi6, puk i taq pikla deto e 6-ti klas ne bi mogla da ti napravi ne6to koi znae kakvo
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Много лошо съдите хората, според възрастта им!Тя не е критерии! Това, че cbPguTka е по-голяма с 2 години не я прави по-достойна, по-красива, по-умна, по-интелигентна и т.н.! Ако момчета обича шестокласничката едва ли възрастта и ще му прави някакъв проблем.
За реакцията и вече може да я съдите! Никой зрял човек не оправя проблемите си с бой! Това е толкова първобитно и детско, че просто няма накъде.
Също така в повечето случаи някой да говори толкова сигурно, значи наистина има за какво да го прави. Това, че е 6ти клас не пречи да "има хора зад гърба си", но в никакъв случай не отбелязвам това като нещо, от което трябва дасе плашиш. Сигурна съм, че и ти имаш кой да те защити. Само отбелязвам, че явно това момиче не е типичната "шестокласничка".
И още нещо - момчето явно не е нясно с чувствата си, а и с твоите. Направи нещо, за да му подскажеш, че ако предприеме някакви действия към теб има голяма вероятност да му дадеш и зелена светлина.(естествено всичко това, ако просто не си въобразяваш, че и той изпитва нещо към теб...Не че искам да ви разочаровам, но съм забелязала как адски много хора се подвеждат по този начин и как разчитат всички знаци по погрешен начин)
Успех!![]()
Ами занеш ли ся има една от 8 клас дето ми се прави на голямата работа,а аз съм 11 клас...заплашваше ме и се правеше на голямата работа.Викаже,че сам грозна и смотана...жалко нервите ми не издържаха и ми писна от лъжите и`.Имаше час при мойта класна(която ме обожава),влязох в калсната и пред целият клас и забих два шамара и тва беше...Нервен човек съм,пък мн мразя да ми казват че съм грозна,изпитвам комплекси за тва.Ами значе да не ти пука за лапито...то се пак е на 12 години!!!Пак момчето продължавай да го зарибяваш и го покани в точният момент на кафеУспех,мила
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Mi 6tom o6te hodqt taka ti riskuva6 da zagubu6 i nego,za6toto tq moje ne6to da mu nagovori,ili prosto da mu e kazala 4e ne i e priqtno da se zabivate...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Malee i az mrazq takiva pikli mn sa zle 4estno ti kazvam na taq 6te i s4upq zubkite za kakva se msili q pls mi dai ISQ to i ili nik v mirka da i dam nqkolko pr suveta ne me e strah ot nqkva nedorasla piklata da se vurnem na mom4eyo-zabivai goo
tq e mn malka za nego ima6 6ansove nali aide 6te 4akam da mi pi6e6 uspeh!
LuBovTa E sLqPa!!!
Abe takiva kato taz gi ima nasqkade .Nali znaesh kuche koeto lae ne hape.. Pove4eto imat mnogo hora zad garbovete si samo na prikazkiTai che qko zaribqvai picha da ne ti puka za taz pikla...Daje na tvoe mqsto ne bih si zatvarqla i ustata shtoto kato i sa ozabish vednaj i tq shi speche i shte spre da te zanimava...
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .