- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- побертет
исках да ве питам кога минава побертета..на каква възръст горе-доло че ми писна да ми се потят ръцете и да ми скача като съм с гаджето![]()
![]()
При различните хора е различно... Към 19 е нормално, но може дори чак до 25!!!
Кой ти каза, че след пубертета ще спре да ти става от гаджето?
хахахаПървоначално написано от `Death`Whore`
именно !![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
axxaxaxa
Mi te horata dostatu4no ti kazaha.Az 6te ti dam suvet,otreji go,za da spre da ti stava dokato si s gajeto si i si misli,4e ve4e ne si v puberteta,za6toto sudeiki po vuprosa tolkova ti e ukula![]()
Браво, много хубаво твърдение,=D> логично... ама не е така!Първоначално написано от miracul
![]()
Аз бях на 11, а той на 25. Беше ме страх знаех, че ще боли. Той го извади и аз усетих, че изтръпвам. После потече кръв. Никога досега не ми бяха вадили зъб!
/из форума/
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
кОГато.Първоначално написано от SneJna_
![]()
![]()
![]()
Стилистична грешка е.
za da se adosvam i da odgovarym na roditelitetisi tova ozna4avali 4e vlizam v poberteta
Ако съдя по баща ми, и на 42 още си в пуберитета ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Оффф таз пък и таз. Тръгнала навсякъде да се изказва като много грамотна по всички въпроси. На всички правиш забележки,е,не си много интереснаПървоначално написано от `Death`Whore`
Само дразниш. Какво искаш от Дет Хор. Досадничка си си
![]()
`Death`Whore`, ако quench още не те е поканил - добре дошла в отбора на лошите!Първоначално написано от Анонимко
Сега трябва да слагаш повече дяволите усмивки в постовете си и да пиеш повече бира.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ти пъ си толкоз добре, че даже не смееш да се изказеш със ника си...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пубертета може да продължи до 18-19-20... може и повече.... индивидуално е. Това, че се караш с родителите си може да е резултат от мноооооооооооого други неща, освен пубертета, тъй че не съди по това....
някой хора вечно си ги държиПървоначално написано от anonimen
![]()
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!